Лили пее в Гранда

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:42 / 16.11.2008
908
Грандхотел "Варна" ще стане презокеански лайнер за Нова година. За празника лъскавото фоайе ще заприлича на огромен лайнер с 2 палуби, а декорите ще се сменят всяка вечер, издаде уникалната идея шефът на комплекса Иван Портних. Водещ на новогодишния купон е Димитър Рачков от "Господари на ефира".

Менюто е от гръцката и средиземноморската кухня, заради което и всички гости и персонал на борда на кораба ще бъдат облечени като древните атиняни с бели воали, хитони и венец от бръшлян. Глас ще извиси и хитовият певец от южната ни съседка Ставрос Ливикос.

В самата новогодишна вечер ще пеят сръбската звезда Весна Змиянац и примата на българската естрада Лили Иванова.
На първи януари пък "лайнерът" ще акостира в Ориента. Тогава оцелелите след джамборето от предишната вечер ще се забавляват с хитовете на Устата и Софи Маринова.

96 лв. пък ще трябва да се бръкнат желаещите да посрещнат Новата година в резиденцията на московския кмет Лужков в комплекс "Камчия". Празничното меню на 31 декември включва пушена сьомга с картофен тартар, сарма с пуешко месо, букет от салати, баница с късмети, профитроли с шоколад, много мезета, изобилие от плодове, диджей и новогодишна томбола.

Източник: в. "Стандарт"


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Правлото 8/8/8 ни дава перфектния баланс за живеене и справяне
Скритите опасности, които асистиращите системи крият
Децата в едно семейство – защо се получава така: Възпитаваш ги ед...
Нашият лев съществува още от 19 век и до днес е една от най-стари...
Българинът и компотите в мазата – традиция и то с много плюсове
Големи стратегии тази вечер в "Игри на волята"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).