Лора Крумова разкри къде ще посрещне 45-ия си рожден ден

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
22:59 / 14.08.2024
1513
На морето на плажа в каравана ще посрещне 45-ия си рожден ден Лора Крумова, пише "Галерия". И тази година тя няма да изневери на традицията на 19 август да бъде със семейството си на Градина до Созопол заедно с верните си приятелки и колежки Галя Щърбева и Генка Шикерова.

Блондинката вече замина за Черноморието, където я чакат двете ѝ деца: 10-годишният Явор и 6-годишната Мина, заедно с баща им Сотир. Той е там още от май, защото е един от най-уважаваните и оборотни сърф учители със собствено училище на нашето море. Лора също чака с нетърпение да се качи на сърф, тя от доста години умело се движи с него сред вълните. Порасналият Явор вече е супер сърфист, похвали го и майка му в подкаст. Почти месец Крумова ще се отдаде на релакс след тежкия телевизионен сезон и воденото от нея предаване "На фокус“.

Лора разказва и за първите си години в телевизията. В началото тя води с Коритаров, където се чувства като ученичка до него и много се притеснява. После махат Коритаров и тя започва работа с Милен Цветков в сутрешния блок. Журналистът ѝ остава в душата. И той е голяма драка, в спора намира отговорите и е директен. Той е артистичен и гениален, в начина по който говори, описва го Лора. Тя завършва студентството по време на работата си в Нова тв. Дори щяла да си пропусне дипломирането, защото е на снимки, извикват я като ѝ идва реда, нея обаче я няма.

Лора обича да пътува, дори има случаи, в които след предаване просто хваща колата и заминава нанякъде. Точно така тя открива една 100-годишна къща близо до Правец, в която се влюбва. И я купува. Сега това е любимото място на семейството заедно с морския бряг, разбира се.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1473):
17.09.2024 Асен Блатечки сподели очаква ли трето дете
17.09.2024 Потресаващи кандидати се борят за участие в "Биг Брадър"
17.09.2024 Девственик, ромска перла и гимнастички - култовите участници в "Островът на 100-те гривни"
17.09.2024 Мъжът на Белослава я заряза
17.09.2024 Известен режисьор застава зад филм за бомбардировките над Хирошима
17.09.2024 Победители от "Един за друг" сключиха брак
Още новини от Любопитни новини:
Само на 54 почина една от най-смелите български майки
Може отново да сме свидетели на това
Свръхприемът на витамин D е по-опасен, отколкото неговия недостиг...
Експерт: Климатичните промени не чукат на вратата, те вече я разб...
Слънце, но без пясък? Как бреговата ерозия накара плажовете на Ис...
Певицатa Джина Стоева призна къде обича да почива лятото, до Варн...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).