Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Маги Сидерова: Хората се шокират като кажа на колко години съм
Автор: Екип Varna24.bg 14:04 / 15.09.2023Коментари (0)1578
©
"Хората се шокират, като им кажа на колко съм години, аз не ги крия - гордея се с тях и с начина, по който изглеждам", каза пред “Телеграф" Маги.

Отстрани погледнато изглежда, че тя е открила тайната на вечната младост. "Първото и най-важно нещо е никога да не се фиксирате във възрастта си. Аз никога не съм гледала на годините като на числа, все ми е било тази дали съм на 20, 30 или 40. Животът се случва сега, важно е да сграбчиш момента и да го живееш, а годините са само цифри. Старая се животът ми да е позитивен от към мислене и здравословен“, обяснява Маги.

Харесва себе си такава, каквато е и се грижи да поддържа образа си. Разбира се, че като модел и лице от екрана суетата й е присъща. Разказва, че като модел често й се налагало да спазва определен режим на хранене или диети и винаги е била слаба.

"След 40 обаче, ако искате да изглеждате добре, е важно да вкарате много спорт в живота си“, съветва тя. Според нея жените правят голямата грешка да гледат само лицето. "Всички бързат да слагат филъри, ботокси и т.н., но е важно да разберат, че тялото остарява първо и е хубаво да се погрижите за него. Ако на 20 може без спорт, на 30 е добре да го включите, а на 40 е важно да не го пропускате. Може да не сте всеки ден на фитнес, може да ходите на планина, да плувате, всеки може да избере своя начин, но е много важно, ако искате да запазите свеж външен вид, млада душа и здраво тяло“, казва още тя.

Хормони

От 10 години Маги е маниачка на фитнеса. На 40 години претърпява операция за премахване на щитовидната жлеза, именно това е нещото, което успява да я вкара в залата. "Когато ми отстраниха този така важен метаболитен орган, реших, че аз няма да съм човекът, който ще напълнее, и че няма да позволя на хормоните да имат власт над тялото. И така се запалих за спорта“, спомня си моделът. И успява. Това е времето, в което една жена е добре да си обърне такова внимание заради всички хормонални промени, които се случват в организма й.

Тежести

Споделя, че тренира минимум 4-5 пъти в залата, а тренировката й продължава около час и половина. "Аз тренирам с много тежко, така съм избрала за себе си. Правя по 50 серии, не пропускам тренировка и всеки ден сутрин мога да бъда засечена във фитнеса. Позволявам си да ги намаля лятото заради морета, но септември с нови сили тренировките ми започват още от ден едно“, разказва тя. Външният вид няма как да не е важен за Маги, защото тя е от онези момичета, които продължават да работят. Красавицата може да бъде забелязана на корици на списания, билборди и различни фотосесии, така че красивият външен вид е част от нея.

Изненада

Юбилеят хубавицата ще отбележи с най-близките си приятели, сина си и половинката си. Мислела за голямо парти, но обстоятелствата така се подредили, че идеята за купон отпаднала. "Аз като цяло не съм от хората вманиачени по рождените дни. За мен това е просто още един ден като всичките. Не е повод за празнуване, не е и за тъга, разбира се. Това е просто една дата в календара, датата, в която съм се родила“, обяснява Маги. Никога не си поръчвала подарък предварително, но признава, че мъжът й успява да я изненада. "Мъжът ми никога не ме е оставял без подарък, успява да ме изненадва. Хората ме питат от какво имам нужда. На тези години имам всичко. Подаръците не са ми цел номер едно, но и като цяло не съм много материална. Маги на 50 години си пожелава здраве за себе си, за най-близките. С годините разбрах, че това е най-важното нещо“, обяснява тя.

Мечтае да ходи боса

Успяла е да запази за себе си свободния дух на децата. "Много често приятели ми казват, Магдалена няма ли на тези години да станеш малко по-стабилна. Защото на мен много често ми идва ей така да ходя боса или да си ям семки на бордюра на някой тротоар“. Начинът на живот определя и начина на остаряване. Имам чувство, че следващите 10 години, които ми предстоят, ще се още по-хубави. Не броя годините, не ги крия, не ме интересуват“.

Мъжът й крие шоколада вкъщи

Пристрастена е към сладкото. Побърква се по сладко, десерти и шоколад. Опитва се да си крие бонбони вкъщи, но половинката й обикновено ги намира и ги крие. "Аз си ги търся после, питам го, а той казва, че не знае или че ги е изял. А той ги изхвърля“, с усмивка разказва моделът. Хранителният режим на Маги включва месо и салата. Старае се да се храни често и по малко. Следи калориите спрямо тренировките. "В хладилника ни вкъщи е бяла тишина. Има яйца, сирене, краставици, домати, извара, пълнозърнест хляб и пилешки пържоли. Дори алкохол нямам“, обяснява Маги. Любимата й закуска са здравословни омлети. "Приготвят се много лесно, включват овесени ядки, четири яйца, само един катък, слагат се в блендера, добавя се една доза протеин. Малко мед, разбъркваме и слагаме на тигана, става страхотна палачинка“, разказва тя.



Още по темата: общо новини по темата: 5901
07.08.2024 »
30.07.2024 »
19.07.2024 »
16.07.2024 »
03.07.2024 »
02.07.2024 »
предишна страница [ 1/984 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Масови протести срещу цените на горивата
Пожари 2024
50-ото Народно събрание
Катастрофи в България
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: