Манекенка е на път да разори бивш спортен министър

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
22:24 / 08.08.2024
1781
Новата любов на Красен Кралев – манекенката Петя Велкова, съвсем скоро ще разори бившия спортен министър. Звездата от "Плейбой“, която преди време ходеше на ревюта срещу хонорари от 50 лв., вече се фука с бански на Louis Vuitton за 2 бона, рокли на Zimmermann за по 2-3 хиляди и чанти на Chanel, които се търгуват за хиляди евро.

Дори с просто око може да се забележи, че преди запознанството си с Кралев Петя се е обличала в пъти по-скромно. Блондинката винаги е имала афинитет към скъпите вещи, но със заплатата си като бранд мениджър на магазин за диаманти и моделските хонорари, които не са никак високи, а понякога и бартерни, със сигурност не е можела да си позволи този лъскав гардероб, с който се фука в момента.

А 20 години по-възрастният Красен Кралев явно е готов да угоди на всяка прищявка на любимата си, дори и това да му коства скоро да остане без пукнат лев. Велкова от своя страна помага на Красен в новото му начинание да рисува и продава картини, за да може с чиста съвест да харчи парите му за нови дрешки, пише "Ретро“.

Петя и Красен се запознават през 2022 г. чрез техни общи приятели. "Открихме, че имаме много общи теми за разговор, и някак логично нашите отношения продължиха. Разбираме се чудесно. Освен това с него много си приличаме. Съвсем нормална двойка сме. Красен е всичко, което съм очаквала да притежава един мъж. Той е изключително успешен човек, един от най-добрите ни спортни министри и това е доказано с постиженията в българския спорт", сподели Велкова.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1501):
18.09.2024 Венци Мицов: Скъпи чалгари, любимата ви музика отдавна ви е изтрила всички мозъчни гънки!
18.09.2024 Известен пластичен хирург: Започнах да отказвам, защото ми дойде в повече
18.09.2024 Невена Цонева и Венелин Венков омъжиха дъщеря си
18.09.2024 Ето кой успя да спечели сърцето на Цеци Красимирова
18.09.2024 Звезди застават до Флорина в "Колко ми даваш"
18.09.2024 30 килограма надолу, шеф Петров неузнаваем
Още новини от Любопитни новини:
Венци Мицов: Скъпи чалгари, любимата ви музика отдавна ви е изтри...
Един от най-популярните екзотични дестинации въвежда такса вход з...
Известен пластичен хирург: Започнах да отказвам, защото ми дойде ...
Звезди застават до Флорина в "Колко ми даваш"
Терзиев за Цветана Манева: Тя е истинско олицетворение на духа, к...
Радва ни от екрана, но е не само красиво лице, а и майка на три д...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).