Manowar взривиха публиката в Каварна с 6-часов концерт

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:17 / 06.07.2008
1144
Цели 6 часа продължи концерта на легендарната метъл група Manowar, с чийто концерт снощи в Каварна започна "Калиакра рок фест 2008".

Кралете на метала направиха опит за рекорд на Гинес за най-дълъг концерт, като свириха без прекъсване 6 часа. Концертът започна в 10 часа на 5 юли и продължи до 4 часа на 6 юли на стадион Калиакра в Каварна. Така Джоуи ди Майо и компания изпълниха предварителната си закана да атакуват световните рекорди.

Manowar направиха световна премиера на новия си сингъл „Да умреш с чест", част от албума им за 2009 година. А емблематичното парче „Короната и пръстенът" прозвуча в съпровод на симфоничния оркестър и хора на Софийската филхармония.

Тази вечер фестът продължава с кралят на шок-рока Алис Купър. Той ще представи първо на българска земя „Дългото завръщане на паяка". С него на сцената ще излязат Ерик Сингър, седял зад барабаните на Кис, Чък Гарик, свирил на баса с Рони Джейм Дио, Кери Кели и Джейсън Хук.

Една от най-влиятелните траш-банди в света - Слейър, ще видим за пръв път у нас в понеделник. Американците, които вече имат и Грами, също започват световно турне. И в Каварна, и за тура им „Нечестивият алианс" ще ги подгряват шведите от Ин Флеймс, обявени от списание „Метъл хамър" за най-добра световна група.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Сега е съзонът, времето да го приготвим, че без кисело зеле, бълг...
Правлото 8/8/8 ни дава перфектния баланс за живеене и справяне
Скритите опасности, които асистиращите системи крият
Децата в едно семейство – защо се получава така: Възпитаваш ги ед...
Нашият лев съществува още от 19 век и до днес е една от най-стари...
Българинът и компотите в мазата – традиция и то с много плюсове


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).