Мария Бакалова в интервю за "Гардиън": Казваха ми да не се надявам за ролята на Ивана Тръмп 

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:35
314
През седмицата, в която Мария Бакалова е била помолена да обмисли ролята на Ивана Тръмп за филма "Стажантът“, тя била в Ню Йорк и снимала нещо друго. Тъй като срещата била предвидена за единствения й почивен ден, тя прекарала предната вечер в опити да се превъплъти в първата съпруга на Доналд Тръмп. 

Действието във филма се развива през 70-те и 80-те години, така че това накарало Бакалова да прекара часове в разглеждането на снимки на Ивана от тази епоха. "Много грим, много прическа“, казва тя, като си спомня как е прекарала вечерта в експерименти с прическа като гъба и "тежка очна линия с много пудра, като инчове“. Бакалова споделя, че гардеробът и бил противоположен от този на Ивана, а именно пълен с широки дрехи. Затова тя избрала най-прилепналите дрехи, които има. 

Българската актриса се срещнала с режисьора Али Абаси, като се чувствала малко клоунски в косплея си на Ивана. Двамата разговаряли в продължение на часове "за хора, израснали в посткомунистически страни – защото (Ивана) била от Чехословакия, а Бакалова от в България – което оформя вътрешен ви свят и мисли. "Говорихме много за приликите в нашите истории", казва Бакалова. 

Изиграването на Ивана Тръмп е най-важната роля на актрисата след пробива й в Холивуд с филма "Борат 2". Там тя изиграва дъщерята на Борат, Тутар, във впечатляващо изпълнение, което ѝ носи номинацията за "Оскар". 

В интервюто за "Гардиан", тя споделя, че агентите ѝ я са я предупреждавали да няма много надежди за ролята на Ивана, защото за нея били кандидатствали и по-изявени американски актриси. "Това, което мисля, че е важно, е, че Абази даде шанс на източноевропейка да се бори за ролята", казва тя. "Да има възможност, а не просто да играе проститутка или луд руски учен, или мафиот, или някой, който е просто на заден план с няколко реплики", споделя Балалова.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1991):
14.10.2024 Световноизвестен цигулар, роден в София, празнува днес! Енчо Керязов написа: Благодаря ти, че ни даряваш с музиката си!
14.10.2024 Помните ли Хорейшио Кейн? Актьорът, изиграл култовия детектив, се занемари
14.10.2024 Продадоха железния трон от "Игра на тронове" за баснословна сума
14.10.2024 Скандалът с Пи Диди накара Аштън Къчър и Мила Кунис да желаят да напуснат
САЩ? 
14.10.2024 Цитиридис мисли за бебе
14.10.2024 Психолог: Риалити форматите променят представата на човек за
действителността
Още новини от Любопитни новини:
Борбата свърши: Продадоха за 1,5 милиона долара Железния трон от ...
Експерти: Навсякъде, откъдето минава алкохолът в тялото, има дире...
Един от най-големите ни оператори финaлизиpa мaщaбeн проект за на...
Нана Гладуиш с нова луксозна придобивка 
Изгониха го от "Биг Брадър", но той пак намери как да се оправдае...
Лепа Брена взриви два 5-звездни хотела на морето


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).