Мечка се появи в столичен квартал! Дама: Ние сме на гости в нейната гора, а не тя при нас! Трябва да се спре това застрояване

Автор: Цвети Христова
Коментари (0)
09:11 / 12.06.2024
1934
Мечка се появи в района на столичния квартал "Бояна", научи Sofia24.bg. Видеото е публикувано в групата на квартала във Facebook. От кадрите се вижда как животното пресича на бегом една от улиците в "Бояна". 

Дама твърди, че е подала сигнал към Организацията за защита на мечките в България: "Свързах се сутринта с тях. Преди малко потвърдиха, че веднага са изпратили служители и отговорът беше: “Няма я вече. Обходихме целия район".

Ето част от коментарите под публикацията:

- Не мечката слиза към нас, а ние все повече се качваме към нея!- Милите, гладни са- Нормално е, като са се качили къщите в гората да има животни… Най вероятно в центъра ще има и трамваи…- Планина е близо, нормално. Милите идват за храна.- Ние сме на гости в нейната гора, а не тя при нас! Трябва да се спре това застрояване! Затова се нарича Природен парк "Витоша“! Уважавайте природата и животните! По-добре наистина не споменавайте къде е, за да не му навреди някой!

- Оставяйте им храна и бъдете добри!

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Празник е! Какво не бива да правите днес
Емблематичен участник напусна "Островът на 100-те гривни"
Изненада: Скандална варненка напусна "Биг Брадър" преди елиминаци...
Как да приготвим гурме ястия с наличното в хладилника
Емилия най-после призна за раздялата със съпруга си
"Луната на ловеца" изгря таза вечер


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).