Меган успешна и ослепителна, дори и без Хари

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:16
307
В последните месеци индивидуалните ангажименти на принц Хари и Меган Маркъл са много повече от тези, които поемат заедно. И това за мнозина е ясен знак, че двамата вървят по нов път в своето личностно и професионално развитие, в който най-вече херцогът на Съсекс иска да излезе от сянката на своята съпруга и да се върне към времената, когато бе важен и значим.

Миналата седмица той пътува до родната си Великобритания, за да присъства на ежегодната церемония на фондацията Wellchild и да изпълни още няколко задачи, сред които и благотворителна кауза с Дейвид Бекъм. А през това време бившата актриса си остана в семейния им дом, но не пропусна и своята възможност да блесне и да накара всички отново да говорят за нея.

Меган Маркъл присъства на официална гала вечеря с благотворителна цел, организирана от детската болница в Лос Анджелис. За повода тя избра тоалет, който може би не е най-подходящият за целта, тъй като е в огненочервен цвят, с голи рамене и с доста голямо деколте за още по-секси визия. Е, няма спор, че й отива и явно когато е без съпруга си, прави по-смели избори, каквито на нея й харесват, пише LifeStyle.

От HELLO припомнят, че със същата рокля на Carolina Herrera херцогинята на Съсекс бе и на гала вечеря в Ню Йорк през 2021 г., но с допълнителен дълъг шлейф. И с това рециклиране на тоалета си тя създава, волно или не, сравнения с Кейт Мидълтън, известна с това, че в повечето случаи не носи една дреха само по веднъж.

Съпругата на принц Хари демонстрира повече от добро настроение и се държеше приятелски с всички. Не пропусна и да си поговори както с малките пациенти на болничното заведение, така и с техните родители. Тя позира и уверено пред фотографите, след като успя да изненада всички с появяването си, което не беше предварително обявено, пояснява People.

На благотворителното събитие присъстваха още редица известни личности като Джими Кимъл, Джейми Лий Къртис и други, а Деми Ловато се погрижи за доброто им настроение. Е докато тя се забавлява с тях, принц Хари е в Лесото по повод няколко срещи, свързани с организацията Sentebale, която създаде преди години с принца на страната.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
На остров Мавриций българска вафла е един от най-популярните прод...
Жена сред опашка от 2000 души: Летище "София" е само кръчми и маг...
Ако сте на изпитателен срок, работодателят може да ви освободи до...
Доц. д-р Наталия Футекова: Пазарът на труда няма избор, трябва да...
Рени от "Игри на волята": Обичам Светлин!
Две жени оцеляваха на предела в продължение на три дни на над 600...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).