Милена с клубно турне из България, идва и във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:48 / 03.11.2010
768
За втори път тази година Милена Славова се впуска в серия от клубни гостувания. Обиколката включва 5 акустични концерта между 5-13 ноември в Стара Загора, Бургас, Велико Търново, Варна и един специален концерт в София. Във Варна Милена ще дойде на 13 ноември, сряда, от 22 часа в клуб O'Neills Irish Pub в хотел Черно море.

Акцентът, който личи в тези участия на Милена, е максималната близост с публиката - такаква, каквато само клубната атмосфера и акустичните инструменти могат да дадат. Подобно на предизвикалото силни отзиви пролетно турне, Милена и този път е в компанията на китариста и изпълнител Данчо Лазаров, с който двамата представят един много специален сет. Концертите са с обща продължителност почти два часа, включващи изпълненията на песни като "Ха-ха", "Охолен живот", "Месо", "Неам нерви", "Ала-Бала", "Така", "Ад", "Сън", "Защо?", "Истина", "Робърт", "Да закърпим небето", по-новите "Чворолино" и "Куклата Мици", в добавка няколко емблематични кавъра и песни от периода й в Англия. Дуото се впуска и в интригуващи импровизации, обръщане на значимо внимание на сериозните имена в българската музика, също класики на Тина Търнър, Сам Браун, Елвис Пресли, Рики Нелсън.

Билетите са със средна цена от 9 лв. и се продават на място, като единствено за концерта на 11-ти ноември в Строежа те могат да бъдат закупени предварително в мрежата на Ticketstream.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Марта Вачкова тръгна из гората въоръжена, но за гъби
Трите зодии, които ще останат под пари през октомври
"Колко ми даваш" разби зрителите
Гатьо се завръща
Ходене по мъките: Как възрастни хора и самотни майки могат да нам...
Камелия: На мен ми изглеждаше като скеч между двамата. Нямаше да ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).