Милица Гладнишка сподели за неприятен личен опит с депутати

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:25 / 23.06.2024
1324
Милица Гладнишка има неприятен личен опит с депутати, сподели наскоро самата актриса. Тя не веднъж е била завличана с пари от народните представители в родния парламент. Това редовно й се случвало, преди да стане известна. Тогава си изкарвала хляба като сервитьорка.

"Много клиенти драсваха, преди да си платят, най-често това бяха нашите мили народни представители!", сподели преди дни Милица Гладнишка в предаването "Кой да знае?" по Би Ти Ви. Актрисата има договор с шоуто като капитан на един от двата състезаващи се отбора. В предаването преди няколко дни тя, вместо да разсъждава по въпроса, който й се падна, се впусна в спомени от годините, преди да стане популярна. Тогава работела в популярно заведение в близост до Народното събрание. Много от клиентите й били депутати. Бъдещата звезда чинно им носела менютата и им сервирала поръчаното, като в същото време им пеела, защото в заведението работели пеещи сервитьори. Но често се налагало сама да плаща сметките им.

"Пиеха по едно кафе и си тръгваха, без да ги забележа", спомня си звездата. Депутатите си били изработили стратегия да наблюдават кога персоналът е разсеян и незабелязано да напускат заведението, без да платят. С цялата си наглост след дни отново се връщали, без да им мигне окото, и номерът им пак минавал. Налагало се персоналът за поема разходите по всичките им поръчки, пишат от "Хотарена".

Милица обикновено плащала депутатските сметки с бакшиши от чужденци. Каква била стратегията й да ги направи по-щедри? Актрисата залагала на чар, усмивка и най-вече на забележителните си деколтета. Види ли чужденец, редовно тръгвала с гърдите напред, за да му предлага специалитетите на заведението. Номерът най-често минавал и хората оставяли достатъчно, за да стигнат парите и за сервитьорката, и за неплатените сметки на другите.

Звездата от "Кой да знае?" не спомена имена, не уточни от кои парламентарни групи са били некоректните й клиенти, нито в кое поред народно събрание е ставало това безобразие. С времето обаче запомнила кои са най-големите тарикати и започнала зорко да ги следи, за да не могат да избягат. В крайна сметка успяла да ги вкара в релсите, но чак след няколко месеца.

От онези години на Гладнишка й е останал навикът да следи за всякакви на пръв поглед незначителни подробности, което й помага в "Кой да знае?". Нищо чудно аналитичният й ум, които показва в шоуто, да е трениран именно в гладните сервитьорски години.

Виж коментарите (0)

Още по темата (345):
01.07.2024 София Бобчева на режим с апарати за отслабване
01.07.2024 Тейлър Суифт се заклещи на сцената
01.07.2024 Капитонова обяви, че харчи по 100 хил. лева на месец
01.07.2024 Бившата на Башар Рахал стана майка за втори път, кой е бащата?
01.07.2024 Звезди се правят на батки, размахват пистолети
01.07.2024 Галена снимала клип от алблума си в Музея на науките във Валенсия
Още новини от Любопитни новини:
Мартин Трошанов: Българската фантастика претърпява рененсанс, чит...
Кристина Костова коментира основната идея за създаване на шрифт з...
Мая Бежанска: Мастър класът "Играй с нас" е за всеки, който има л...
Meteo Bulgaria: Мощна буря удря България до часове, има опасност ...
Георги Караманев: Спорно е къде се справя по-добре ChatGPT - при ...
Нов регламент за бутилките с капачки, които не се отделят


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).