Мис Варна и Джулия Робъртс делят общ шаман

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:04 / 04.02.2011
1196
Алиса Ганева е била по същите места, където холивудската звезда Джулия Робъртс се е снимала във филма "Яж, моли се и обичай". Мис Варна 2009 се върна преди броени дни от Бали, където заедно с приятели беше на едномесечна почивка. Компанията от морската столица била в Нуса Дуа. Там родната красавица посрещнала Коледа и Нова година. Най-запомняща се била срещата с шамана, познат от американската кинопродукция. Нашето момиче не е гледало лентата, но пък е чело книгата на Елизабет Гилбърт.

Тъй като интересът към него бил голям, на Алиса й се наложило да изтърпи 5 часа в чакане, за да се срещне с него. Той й предрекъл, че ще се омъжи скоро за красив, добър и умен мъж. "Беше хубаво, не може да се опише с няколко думи. Природата е невероятна, зарежда с много позитивна енергия", каза за "Народно дело" топманекенката. Въпреки че с приятелите си хванала дъждовния период, на острова било топло. Редували забавленията на плажа с разглеждане на храмовете. Впечатление на Алиса направили местните хора, които навсякъде ги посрещали с усмивка на лицето.
Варненката имала възможност да се запознае и с част от фауната на Бали. Там срещнала животни, които у нас ги има само в цирка или зоологическата градина. Най-интересни били маймунките, имала срещи и с лъвове. На един от многото фотоси, които си направила там, държи змия. Признава обаче, че се е престрашила да я хване, тъй като устата на студенокръвното влечуго била залепена с тиксо.
Макар и доста по-различна от нашата, местната кухня й харесала. Храната била по-пикантна, а десертите - много вкусни. Фигурки от дърво и куп други сувенири си е донесла от Бали миската. Успяла да накупи за близки и приятели и подаръци, с които ги изненадала при завръщането си. Иска отново да отиде на острова, въпреки че, докато била там, България й липсвала. Не би отказала и разходка до също толкова екзотични дестинации като Индия и Бразилия.

Източник: в. "Народно дело"

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
След 20 години те отново са заедно
Камелия: Чалгата е поведение, а попфолкът не може да бъде изкорен...
Могат ли имитиращите млечни продукти да навредят на здравето ни?
Първи подробности за новата голяма находка от Хераклея Синтика
Най-големият фестивал за независима музика избра своята песен за ...
Кои са храните, които благоприятстват мозъчната функция


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).