Младежки стрийт фест правят днес във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:55 / 16.05.2010
802
Младежка неформална група „Аморфа", организира за трета поредна година Стрийт фест по повод Деня на Европа - 9 май, съобщиха организаторите. Събитието ще се проведе днес на сцена „Амфитеатър" (под Пантеона) от 16:00 до 20:00 ч., а в случай на силен дъжд - в бившия басейн „Варна" (кв. Чайка).

Фестът ще събере много млади хора, представители на различни градски спортове и изкуства като скейт, брейк и хипхоп танци, блейд, байк, графити арт, хек и други, които ще отбележат празника на континента като едновременно се забавляват и споделят уменията си. За участниците и посетителите на феста ще има няколко арт работилници, кът за четене, както и представяне на чуждестранни култури.

Целта е да празнуваме заедно и да покажем, че младите хора във Варна имат какво да дадат на града си и всички на едно място правят една малка Европа. В рамките на феста ще се проведе еко кампания, подкрепена от основните партньори на фестивала. За донесените и изхвърлени в специалните контейнери за рециклиране пластмасови и стъклени бутилки, всеки ще получи награда. Ще раздадем и други награди в отделните състезания.

Фестът трябваше да се състои навръх 9-и май, но бе отложен заради проливния дъжд.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Мел Гибсън обикаля в Европа, за да търси място за продължението н...
За първи път учените успяха да видят в детайли движението на плаз...
Марта Вачкова тръгна из гората въоръжена, но за гъби
Трите зодии, които ще останат под пари през октомври
"Колко ми даваш" разби зрителите
Гатьо се завръща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).