ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Много е полезен и можем да си го приготвим лесно вкъщи | ||||||
| ||||||
Ето един прост и бърз рецепта за приготвяне на хумус: Съставки:1 малка консерва нахут 240 гр (или домашно сварен) 2 скилиди чесън 1/2 лимон изцеден 2 с.л. сусамов тахан 2 с.л. зехтин 2-3 с.л. вода студена 1/2 ч.л. кимион 1/2 ч.л. сол или на вкус червен пипер магданоз Приготвяне: - Смесете всички основни съставки и блендирайте до получаване на хумогенна смес - Прехвърлете в чиния и поръси с малко зехтин и червен пипер. Хумусът е готов за консумация! Можете да го сервирате с питки, питкирки, печени зеленчуци или като добавка към салати. Насладете се на този вкусен и здравословен дип, който е идеален за всякакви поводи и събирания. |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Дядо и внуче? Не - гаджета
13:40 / 28.10.2024
Празник е! Красиви имена черпят!
07:21 / 28.10.2024
Една година без един от най-добрите комедийни актьори
16:35 / 28.10.2024
Варненци са предупредени за сряда
17:40 / 28.10.2024
Жива емблема на Варна бе удостоен от кмета Коцев
18:33 / 28.10.2024
Кметът каза думата си за стадион "Варна"
15:46 / 29.10.2024
Абонамент
Анкета
ЗА НАС:
За контакти:
тел.: 0888 53 26 24
novini@varna24.bg
©2008 - CurrentCopyrightYear Медия груп 24 ООД. Varna24.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в Varna24.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Статистика: