Момиче покани 4000 на рожден ден, шестима бяха ранени

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (15)
14:27 / 22.09.2012
1037
16-годишнa холандка, без да иска, покани 4000 души на рожденния си ден чрез Фейсбук. Масата от народ беше причина за безредици в малкия град Харен, съобщи Herald sun.

Момичето поканило своите гости чрез Фейсбук, но забравила да публикува мероприятието като "частно". Тя не включила функцията "лични съобщения", като по този начин поканата е била получена не само от приятелите на рожденичката, но и от хиляди други потребители на социалната мрежа.

Повечето от купонджиите се оказали непълнолетни. Ситуацията излязла извън контрол, когато срещу служителите на реда полетели камъни и бутилки.

Рожденичката и нейните родители напуснали дома си по препоръка на полицията, която от своя страна разпръсна тълпите младежи, пристигнали в града за рождения ден.

При сблъсъците са ранени шестима души, като трима от тях са сериозно пострадали. Разбити са витрини, автомобили, улични лампи и пътни знаци пък са съборени. Арестувани са 20 души за нарушаването на обществения ред.


Виж коментарите (15)
Още новини от Любопитни новини:
Малко преди 100-годишния си юбилей: Почина гръцкият композитор Ми...
Тази зима ще бъде по-студена за Европа
Появиха се кадри от "Сиромах" на Емануела
Джъстин Бийбър с шокираща изповед за наркотиците
Срещали ли са се децата на принц Хари и принц Уилям?
Анелия най-после проговори за катастрофата


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).