Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Моника Белучи с ретро провокация
© Instagram
Емблематичната италианска актриса Моника Белучи сподели в социалните мрежи своя стара смела и дръзка фотосесия. 60-годишната звезда разкри завладяващи снимки, дело на известния фотограф Паоло Роверси, демонстрирайки нейната вечна красота, пише LifeStyle.bg.

Публикацията, която включва поредица от черно-бели снимки, направени "преди няколко години" от Паоло Роверси, привлече вниманието и възхищението на нейните предани фенове. Роденият в Италия фотограф, известен със своя ефирен и артистичен подход, е уловил красотата на Белучи по интимен и суров начин.

На снимките Белучи е гола, като използва само дланите си, за да покрие стратегически тялото си, оставяйки достатъчно на въображението. Зашеметяващите кадри подчертават неостаряващата физика на актрисата, излъчваща грация и увереност. В текста към снимките Белучи отбелязва, че фотосесията е публикувана за първи път в октомврийския брой на Vogue Италия, добавяйки още повече престиж към поразителните визуализации.

Спиращите дъха снимки бяха посрещнати с огромни похвали от нейните над пет милиона последователи в Instagram. Почитателите наводниха секцията за коментари, за да изразят страхопочитанието си, като един от феновете написа: "Дори в размазани, разфокусирани, зле направени черно-бели снимки, все още най-красивата жена на планетата." Друг потребител добавя: "Изглеждат като рисунки. Толкова красиво".

Снимките не само демонстрират физическата красота на Белучи, но също така подчертават нейната трайна привлекателност, дори след десетилетия в индустрията. Феновете бяха запленени и от нейната елегантност, и от майсторството на фотографията на Роверси, което допълнително затвърждава статута й на икона.

Роверси, легендарният фотограф зад кадрите, е известен със своя поетичен и мечтателен стил. Роден в Италия, но работещ основно в Париж, той си е сътрудничил с някои от най-големите имена в модата и развлекателната индустрия.

Сътрудничеството му с Белучи е още един пример за способността му да улавя същността на своите модели, създавайки вечни и емоционално резониращи снимки. Тази последна публикация в социалните мрежи идва след удостояването на Белучи с награда за цялостно творчество през юли от Асоциацията на италианската чуждестранна преса.

Актрисата получи престижната награда Globo d'Oro (Златен глобус) на церемония в Рим, което е крайъгълен камък в нейната блестяща кариера. Признанието дойде повече от 25 години след като тя спечели първия си Globo d'Oro за най-добра актриса през 1998 г. за ролята си в Kaputt Mundi.

Придружена от своя партньор, американския режисьор Тим Бъртън, Белучи беше почетена за забележителния си принос към киното и международния си успех с емблематични роли във филми като "Матрицата" и "Спектър" като момиче на Бонд. Влиянието на Белучи върху света на киното продължава да се усеща, а скорошното й признание е отражение на трайното й наследство. Въпреки че остава най-известна с ролите си в блокбъстъри като "Матрицата" и "Спектър", Белучи също така си изгради репутация със зашеметяващата си красота и способността да пленява публиката, пише Blast.



Още по темата: общо новини по темата: 2161
23.10.2024 Бивша на Благо Джизъса се ожали
23.10.2024 На 62 той изглежда зашеметяващо
23.10.2024 Саня Борисова с нов мъж
23.10.2024 Ергенът Виктор с романтична екскурзия в Шотландия
23.10.2024 Норт Уест подари на майка си Ким Кардашиян златна огърлица за близо 20 хил. долара
23.10.2024 Инструктор от любим филм загина при самолетна катастрофа
предишна страница [ 1/361 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Интегриран градски транспорт на Варна
Бюджет 2025
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Зима 2023/2024 г.
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: