Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Можете ли да познаете от какво е този компот? Плодът е много популярен, но през лятото
Автор: Илиана Пенова 19:55 / 26.12.2024Коментари (0)1181
© Фокус
Домашното производство на плодов сок, който наричаме компот е силно разпространено у нас. От години българите варят компоти от различни плодове. Сред най-популярните са компотите от сливи, праскови, кайсии, череши, круши, ягоди и вишни. Така сезоните плодове от лятото, пролетта и есента се запазват годни за консумация през зимните месеци.

Оказа се обаче, че е напълно възможно да капсулираме един от най-обичаните летни плодове, който не влиза в касацията с най-често приготвяне компоти в буркан. Това е динята. Компотът от диня няма собствена специфика на приготвяне, производството му е същото като на всички други компоти - към плода се добавя захар и вода, а после се вари. 

Ако обичате да експериментирате и искате да запазите този любим летен плод за консумация през зимата, то компотът от диня е точно за вас.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Зима 2024/2025 г.
Хороскоп за деня
Грипна епидемия обхвана страната
Специализирани полицейски операции в страната
Влизането на България в Шенген
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: