Мъж е причината за скарването между Лили Иванова и Кичка Бодурова

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
11:32 / 07.06.2024
1923
"Не съм вземала любовника" на Лили Иванова - Личо Китариста. С този човек, изобщо не се познаваме и дори никога не съм го виждала на живо“, категорично заяви Кичка Бодурова. Коментарът й бе по повод разкрития, че Лили й била обидена, задето Кичка откраднала една от големите й любови! Личо. Двете звездни колежки във времето са забърквани неведнъж в различни пререкания. За никого не е тайна, че в по-младите си години Лили преживява бурен любовен роман със Стоунса. В него се влюбва след развода си със съпруг, номер 3 - Янчо Таков.

На финала на връзката им обаче се разделят скандално, а през годините Личо си е позволявал неведнъж да коментира нападателно примата. Кичка, която отбеляза 50 години на сцената, сподели, че друга любов на най-голямата ни естрадна певица съхнел по нея. 

"Вторият съпруг на Лили - Иван Пеев, много ме харесваше, но отношенията ни винаги са били само професионални. Там, където си вадя хляба, не допускам никакви лични отношения. Още в началото на кариерата ми изпях неговата емблематична песен "Големият час“, която пея и досега. Работила съм с Пеев и като композитор и музикант. Имали сме турнета заедно в България и Германия. За пръв и последен път той влезе в зала 1 на НДК като мой гост на последния ми концерт“, разкрива Бодурова.

Самата Лили Иванова неведнъж е споделяла, че Иван Пеев е "най-голямата й любов“. Естрадната прима има три официални брака, както и още публични връзки с известни музиканти. Но Лили никога не е крила, че в сърцето й е успял да се настани само Пеев, а всички останали мъже, появили се в живота й след него са били обикновени заместители.

Иван Пеев си отиде от този свят през 2018 г., а Лили Иванова публикува тяхна обща снимка във фейсбук профила си и написа "Почивай в мир, Ванко!“. Техният брак е предшестван и донякъде провокиран от любовната история на Здравко Радоев и Лили. Пианистът и певицата се залюбват малко преди примата да срещне Иван Пеев, но докато е все още омъжена за първия си съпруг - д-р Георги Павлов от Перник, за когото твърди, че никога не е обичала. По време на брака им обаче Иван Пеев гледа на примата с пренебрежение, като често дори си позволява да я унижава публично.

След едно такова унижение по време на концерт Лили гони Иван от сцената. Следва развод, а по-късно композиторът се жени за изключително популярната по онова време певица Светла Стоева. Въпреки всичко остава в приятелски отношения с Лили до смъртта си, като постепенно се превръща в най-близкия човек в живота й, припомня HotArena.

Виж коментарите (1)

Още по темата (1664):
28.09.2024 Брижит Бардо: Омръзна ми, това е тормоз!
28.09.2024 Глория: Аз не се притеснявам от нищо - винаги съм била открита и откровена
27.09.2024 Бившата жена на Бойко Борисов се върна в България
27.09.2024 Срам: Участници в риалити не знаят едно от най-великите произведения на
Ботев
27.09.2024 Участник напусна "Игри на волята" с линейка
27.09.2024 Най-красивата българка за 2002 г. заживя в американски щат по-голям от
Европа
Още новини от Любопитни новини:
Как да се преборим с един от най-неприятните кожни проблеми през ...
Какво означава, ако сънувате черна коза?
Вижте кой сушен плод каква болест лекува
Откриха морско създание, което може да причини заразна форма на р...
Глория: Аз не се притеснявам от нищо - винаги съм била открита и ...
"Вайбър" готви промени


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).