Мъжът на Петя Дикова: Rock’n’roll, baby

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:48
329
Поетът Илиян Любомиров, който има удоволствието да живее с Петя Дикова, сподели емоциите си на 7-та годишнина от връзката си с майката на неговите деца.

"Нашето обичане става на 7 днес. Отгледахме го. Порасна и го възпитахме. Понякога е било с одрани колене, друг път щастливо и рошаво е скачало на дивана. Имало е и безсъния, но всяко заспиване е било заедно. И не спираме да браним лодката на любовта ни от скалите на бита. Rock’n’roll, baby, най-доброто предстои“ – написа поетът.

Ние пък имаме удоволствието да работим на няколко метра от бюрото на Петя Дикова и я помолихме лично да коментира годишнината.

"Поезията си е поезия, чуждото одобрение също не е маловажно, но всяка връзка има нужда от ежедневна грижа. И докато Илиян е повелител на думите, аз съм повелител на клишираните сентенции, като любимата ми е, че "Щастието обича тишината“. Нашият път по нищо не се различава от стотици хиляди други любовни истории, просто разполагаме с хубава снимка и неустоимо красив поет“ – сподели Петя, докато подслаждаше с присъствието си следобедното ни кафе.

Впрочем семейната снимка е на Мира Дерменджиева, а ние ще припомним, че Петя и Илиян имат две деца – Александър (5) и Илиян, който е почти на 4 г.

Ще извадим от архива и думите на Петя, написани точно преди година.

"Всяка година по същото време с Илиян празнуваме своята годишнина. В представите ни датата варира, защото аз я смятам от първата целувка, а той – от първата… закуска.

Заради него се научих да готвя и понякога да замълчавам – непознато за мен преди.

Той ми показа забавната страна на неизбежните битовизми, премахна всякаква поза в поведението ми и ме научи, че не всичко се върти около мен. А, и че няма нищо продуктивно в това да общуваш с любимия в поза на “Ф".

Илиян сбъдна най-голямата ми мечта – да чуя “мамо" и всеки ден му благодаря за това. Той е красив, забавен и грижовен, не помага, а е също толкова отдаден родител като мен.

Илиянчи, страхотен си – и шегите ти, и мъдростите, и чорапите ти. Никой не сменя памперс и не строи кули като теб“ – написа с чувство за хумор Петя Дикова преди една година, припомня Ladyzone.bg.

Виж коментарите (0)

Още по темата (2201):
25.10.2024 Кейти Пери удари Орландо Блум по най-милото му
25.10.2024 Легендарна водеща продължава битката с коварна болест в болница
25.10.2024 Вечно младата в нашите представи – Рийз Уидърспун се похвали със син на
21
25.10.2024 След 27 години брак той се разведе, новата му - също, за да са заедно
25.10.2024 Хванаха в крачка Лео ди Каприо с един от най-успешните модели
25.10.2024 След операцията Галена се завърна
Още новини от Любопитни новини:
Откриха уникална находка в Стара планина
Д-р Чипев: Промяната на часовото време влияе на секрецията на мел...
Уникална находка в Помпей: Откриха малка къща с впечатляващи фрес...
Легендарна водеща продължава битката с коварна болест в болница
След 27 години брак той се разведе, новата му - също, за да са за...
Трите растения в саксия, които ще повлияят на добрата климатизаци...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).