На 45 Андрей се кротна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:28 / 26.06.2024
828
Красивата брюнетка, която стърчи една глава над мъжа си, го направи най-щастливия човек на света, като го дари със син. Момчето носи името на дядо си, когото никога не е виждало. Диригентът Васил Арнаудов си отива, когато Андрей е само на 12 години. Затова продуцентът си обещава да живее дълго, за да види вече порасналия си наследник. И е твърдо решен да го направи най-вече чрез физическа активност.

"В последните близо 15 години намерих страхотен отдушник и психотерапевт в спорта и той бавно промени живота ми към по-добро. Смятам, че от един биологичен момент нататък наистина е важно как живееш, ако обичаш достатъчно и себе си, и близките си. Старая се да се грижа за себе си така, че да имам повече време напред с хората, които обичам. 

И тъй като идеята, че ми остава по-малко от минатото леко ме напряга, преди месец и половина си обещах да съм в топ кондиция за 45-ия си рожден ден. Общо взето, успях. От Нова година насам пазя хранителен режим, тренирам още повече от обичайното, което така или иначе си е доста и мисля, че съм почти доволен от себе си. 

Свалих 7 килограма, което всеки, който има воля да се ограничава, би могъл да направи, но по-трудното е, че успях в същия период доста да подобря кондицията си и да увелича мускулатурата си.

Център на живота му в момента, освен работата, е семейството му и любовта му с Емануела Толева. Бившата манекенка се запознава с Арнаудов край кофа за боклук. Въпреки голямата си любов, двамата още не са подписали в гражданското и засега нямат такова намерение, пише Минаха години.

Виж коментарите (0)

Още по темата (345):
01.07.2024 София Бобчева на режим с апарати за отслабване
01.07.2024 Тейлър Суифт се заклещи на сцената
01.07.2024 Капитонова обяви, че харчи по 100 хил. лева на месец
01.07.2024 Бившата на Башар Рахал стана майка за втори път, кой е бащата?
01.07.2024 Звезди се правят на батки, размахват пистолети
01.07.2024 Галена снимала клип от алблума си в Музея на науките във Валенсия
Още новини от Любопитни новини:
Мартин Трошанов: Българската фантастика претърпява рененсанс, чит...
Кристина Костова коментира основната идея за създаване на шрифт з...
Мая Бежанска: Мастър класът "Играй с нас" е за всеки, който има л...
Meteo Bulgaria: Мощна буря удря България до часове, има опасност ...
Георги Караманев: Спорно е къде се справя по-добре ChatGPT - при ...
Нов регламент за бутилките с капачки, които не се отделят


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).