Над 1 милион лева е струвал ремонтът на Летния театър

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:23 / 01.07.2008
1157
Приключил е ремонтът на пространството пред Летния театър във Варна. Това стана ясно на брифинга на кмета на морската община Кирил Йорданов. Такава реконструкция се прави за първи път от изграждането на сцената преди повече от 30 години. Общата стойност на ремонтните дейности възлиза на 1,18 млн. лева. Два пъти е увеличено площадното пространство, поставена е нова паркова мебел, подновени са настилките и са изградени алеи, съобразени с пътеките за минаване, което създава удобство на гражданите.

Кметът уточни, че на балконите на Летния театър е поставена хидроизолационна настилка. Ремонтирани са стълбищата с цел осигуряване на по-голяма безопасност и е извършено цялостно боядисване на фасадата. Подменена е също елинсталацията, а дървената дограма е подменена с PVC. Поставен е и разглобяем дървен подиум от бяла мура. Четири фирми са били изпълнители на проекта след спечелване на обществена поръчка.

Източник: Агенция "Фокус"


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Ето какъв празник е днес!
Какво време ни очаква днес?
Сега е съзонът, времето да го приготвим, че без кисело зеле, бълг...
Правлото 8/8/8 ни дава перфектния баланс за живеене и справяне
Скритите опасности, които асистиращите системи крият
Децата в едно семейство – защо се получава така: Възпитаваш ги ед...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).