Натали Трифонова била професионален състезател по боулинг

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
13:56 / 14.08.2023
1035
Натали Трифонова най-сетне излезе в по-дълъг отпуск. Синоптичката замина за Гърция в мъжка компания. На снимките ѝ в социалната мрежа се забелязват колегите ѝ от Би Ти Ви – водещият на новините Ивайло Везенков и спортният журналист Димитър Тасев, който неотдавна се сгоди. Дългокраката блондинка не е в интимни отношения с никого от гореспоменатите, а са само приятели и често се забавляват заедно, твърдят хора от обкръжението им. 

Откакто започна работва в Би Ти Ви, Натали рядко намира време за почивка, Освен прогнозата за времето, през уикендите тя води и предаването "Култ". През целият август обаче ще е отпуск, защото телевизиите се подготвят за новия сезон наесен. Хубавицата се възползва от свободното си време и отпраши за съседна Гърция.

Според запознати Трифонова е много харесвана от колегите си и има доста приятели сред тях. Най-близка е с водещата Виктория Готева, но тя не се е присъединила към морската почивка. Журналистката наскоро се омъжи за Евгени Димитров – Маестрото и се е отдала на меден месец.

И този път Натали нажежи виртуалното пространство с оскъдни тоалети, които са нейна запазена марка Тя често се изявява по минижупи дори и в ефир. Някои по-консервативни зрители се възмущават, че подобно облекло не е подходящо за екран. Във всички случаи обаче привлича вниманието, най-вече мъжкото.

Чаровната блондинка започва работата си в телевизията съвсем случайно, но още с появата си на екран прави впечатление и на зрители, и на продуценти. За първи път изгрява в несъществуваща вече ТВ 7. Там също чете прогнозата за времето и има предаване за кино, култура и шоубизнес. От Би Ти Ви я забелязват и я канят на мястото на Станислава Цалова, която тъкмо излиза в отпуск по майчинство. Оттам насетне Трифонова се сдобива с по-широка популярност и в момента е едно от най-разпознаваемите тв лица.

"Не съм синоптик по образование, което ме задължава да се интересувам двойно повече от всичко, свързано с метеорологичната обстановката. За всички тези години научих, че времето винаги може да ти изиграе шега, колкото и да си подготвен", споделяла е водещата. Тя казва, че не спазва специални ритуали преди ефир, въпреки че колегите й хвърлят чаша с вода за късмет преди дебютното предаване "Култ". Има и червен конец на ръката, който вярва, че я пази от уроки.

В ученическите си години Натали се е занимавала професионално с боулинг, припомня HotArena. Тя с лекота отвява конкуренцията, но приключва с кеглите, когато майка ѝ я насочва да запълва времето си с нещо по-сериозно. И до днес обаче играе, когато иска да се разтоварва.

Като малка Натали има начертан път пред себе си. Тя е от лекарско семейство – майка й е стоматолог, а баба й – известен педиатър във родния ѝ град Велико Търново. Всички очакват хубавицата също да учи медицина, но тя не пожелава да тръгне в тази посока. Звездата на Би Ти Ви завършва математическа гимназия, но открай време я привличат по-артистичните, а не научните изяви. Като дете иска да стане певица, манекенка, балерина. В тийнейджърски си години се занимава активно и с танци.

Що се отнася до личния живот, Трифонова е много потайна. Говори се, че има мъж до себе си, но отношенията им още не са чак толкова сериозни, че да го представя публично.

Виж коментарите (1)

Още по темата (6066):
01.10.2024 Ще се превърне ли "Тревожност" в хит?
24.09.2024 Ивайло Захариев: Съпругата ми бе подложена на онлайн тормоз, получаваше съобщения всеки ден
24.09.2024 Хванаха Радина Кърджилова как се кара с новото гадже на улицата
10.09.2024 12 години заедно, 4 деца, а любовта им е като по филмите
09.09.2024 Фаталната любов, която пленява сърцето на Мерил Стрийп, но свършва преди да е започнала
09.09.2024 Георги Тошев призна за Натали Трифонова
Още новини от Любопитни новини:
Появиха се кадри от "Сиромах" на Емануела
Джъстин Бийбър с шокираща изповед за наркотиците
Срещали ли са се децата на принц Хари и принц Уилям?
Анелия най-после проговори за катастрофата
Иво Сиромахов: Дали пък тези лидери не са забогатели внезапно?
Моника Белучи си взе куче от развъдник в България


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).