Наталия Симеонова с голяма трансформация

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:23 / 08.08.2024
1978
Наталия Симеонова - емблематичната водеща на популярното телевизионно предаване "Море от любов", направи значителна трансформация с тялото и живота си.

Симеонова, която се прочу с топлите си и искрени думи, докосващи сърцата на зрителите, сега впечатлява със загубата на 15 килограма. След дълги години на работа в телевизията и прекъсване Наталия реши да се фокусира върху себе си и здравето си.

Тя премина през труден и дълъг процес, който включваше както физически, така и психически предизвикателства. Признава, че в основата на нейната трансформация стои постоянството и подкрепата на близките й.

"Започнах с малки стъпки, но постепенно те се превърнаха в големи промени“, споделя Наталия в интервю. Тя подчертава значението на балансираното хранене и редовната физическа активност. За нея ключът към успеха е в намирането на начин, който е устойчив и приятен. 

"Не става въпрос за бързи резултати, а за начин на живот, който можеш да поддържаш", допълва тя.

Бившата водеща споделя, че тренировките са се превърнали в неизменна част от ежедневието й. Тя се обърнала към специалисти, които й помогнали да разработи индивидуален план, включващ разнообразни и балансирани ястия.

Симеонова признава, че се е научила да обича здравословната храна и да избягва преработените продукти. "Не е нужно да се лишаваш от любимите си храни, важно е да намериш здравословни алтернативи", казва тя.

Промяната във външния вид на Наталия Симеонова не остана незабелязана и от феновете й, които я подкрепят и вдъхновяват. В социалните мрежи тя избягва да споделя снимки и истории от пътуването си към здравословния начин на живот, защото иска да покаже трансформацията си, когато е завършена. Симеонова признава, че пътят към тази нова реалност не е лесен, но е изключително удовлетворяващ.

За нея загубата на тегло е не само физическа трансформация, но и емоционална. Тя се чувства по-силна, по-уверена и готова да посрещне новите предизвикателства в живота. "Чувството да си върнеш контрола над тялото си, след като толкова дълго време не си го имал, е прекрасно.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1501):
18.09.2024 Венци Мицов: Скъпи чалгари, любимата ви музика отдавна ви е изтрила всички мозъчни гънки!
18.09.2024 Известен пластичен хирург: Започнах да отказвам, защото ми дойде в повече
18.09.2024 Невена Цонева и Венелин Венков омъжиха дъщеря си
18.09.2024 Ето кой успя да спечели сърцето на Цеци Красимирова
18.09.2024 Звезди застават до Флорина в "Колко ми даваш"
18.09.2024 30 килограма надолу, шеф Петров неузнаваем
Още новини от Любопитни новини:
Венци Мицов: Скъпи чалгари, любимата ви музика отдавна ви е изтри...
Един от най-популярните екзотични дестинации въвежда такса вход з...
Известен пластичен хирург: Започнах да отказвам, защото ми дойде ...
Звезди застават до Флорина в "Колко ми даваш"
Терзиев за Цветана Манева: Тя е истинско олицетворение на духа, к...
Радва ни от екрана, но е не само красиво лице, а и майка на три д...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).