Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Неделя Щонова за малко да напусне Dancing Stars
Автор: Екип Varna24.bg 12:49 / 15.05.2024Коментари (0)1616
©
Неврологът д-р Неделя Щонова и партньорът й Атанас Месечков прегърнаха купата на финала на най-атрактивния и оспорван сезон на "Dancing Stars“ по bTV.

След спектакъл на световно ниво и жестока конкуренция двамата спечелиха танцовото шоу и получиха титлата "Крал и кралица на дансинга“. Във вълнуващатата нощ за победата се бориха още три феноменални двойки – поп дивата DARA и Джими, тв водещата и усмихнато лице на прогнозата за времето Натали Трифонова и Димитър, и олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова и Тодор.

"В един момент имах 30 синини и контузии по тялото. Ние правихме не само сложни поддръжки, ние танцувахме във въздуха. Наско е много взискателен. Спря ми тока, стопи ми лагерите, както се казва. Той е емблема, прекрасен танцьор и научих много от него“ – сподели Неделя Щонова в "Преди обед“ по bTV.

"Да, поддръжките станаха наш коронен номер, но самите те понякога не са толкова трудни. Трудното е след тях да продължиш да танцуваш“ – коментира Атанас Месечков и завъртя във въздуха водещата Деси Стоянова, за да илюстрира думите си.

Професионалният танцьор призна, че при излъчването на промото за "Dancing Stars" е имал тайната надежда да бъде с Неделя Щонова.

"Знаех, че нашата двойка ще си отива, ще има флуидност. В началото имаше искри, но след това всичко се оправи. Хармонията започна в 11-та, 12-та и 13-та седмици“ – призна Месечков.

Неделя Щонова сподели за голяма контузия в седмицата, когато двойката се представи с фокстрот.

"Имахме трудна хореография. На генералната репетиция при шпагат разтегнах нещо, а след час трябваше да играем в ефир. Плачех от болка. По-късно на ехографа разбрах, че имам голям кръвоизлив в двуглавия бедрен мускул. Казах на Наско, че искам да променим танца. В началото той не се съгласи и го попитах "Искаш ли да напуснеш формата по медицински причини?“ – разказа доктор Щонова.

"Видях как за една минута всички сезони се смениха по лицето му, но той се съгласи. Разплаках се и го обикнах, защото той ме чу и ме разбра“ – добави Неделя.

Наско призна, че на три предавания е играл със силни опиати, които се поставят директно в глезена.

"При народните танци си счупих костица на левия крак. Танцувах само на живите предавания, в другото време куцах“ – сподели танцьорът.

Неделя Щонова обобщи, че не е влязла във формата, за да се състезава, а с мисията хората да обичат движението, да са проактивни, да имат респект към грижата за себе си.

В зрелищния сезон на "Dancing Stars“ участваха 16 звезди и най-големите професионалисти на дансинга, които се грижеха всяка хореография да бъде съвършена, да носи неповторима емоция и да разказва красива история. Седмица след седмица паркетът гореше, а твърдите характери в двойките се сблъскваха и шлифоваха. 

Състезателите демонстрираха изумителна воля, когато бяха на предела на силите си, а стъпките им бяха анализирани, критикувани и аплодирани от харизматичното жури в лицето на Франциска Йорданова, Томаш Папкала, Галена Великова и Илиана Раева, припомня Ladyzone.bg.



Още по темата: общо новини по темата: 6063
10.09.2024 »
09.09.2024 »
09.09.2024 »
09.09.2024 »
09.09.2024 »
09.09.2024 »
предишна страница [ 1/1011 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Природни стихии
Бюджет 2024
Избор на български еврокомисар
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Избират нов български еврокомисар
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: