Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Нели от "Търси се" сподели за голяма трагедия, докато водила предаването
Автор: Екип Varna24.bg 11:48 / 26.06.2024Коментари (0)700
© Facebook
Цели 21 години на екран – първо в кабеларката "Ден", а после в Би Ти Ви, бяха Нели Хаджийска и Меги Димчева, но съумяха да запазят в тайна невъобразимите изпитания, през които е трябвало да преминат. А зрителите на "Търси се" вероятно са смятали, че знаят всичко за водещите му, които тази седмица обявиха, че се разделят с тв ефира. Нели и Меги продължават професионалните си пътища със самостоятелни проекти, но не се отказват от телевизията.

"Трябваше да водя 4 предавания с бебе, което беше починало в мен. И трябваше да се радвам на радостта на другите и трябваше да се усмихвам, защото просто денят беше така определен. Мисля, че в този ден видях колко много мога. Тези дни ни се пращат, за да видим, че пределът е много по-голям и много по-високо. Така че никога няма да забравя кои са тези четири предавания, как съм се смяла с чуждата радост, когато моето бебе вече го нямаше. Може би това е най-трудният ми ефир", разкри Нели пред журналиста и продуцент Георги Тошев. Блондинката, която тази година обяви, че се е развела с бащата на двамата си сина, сподели болката си в интервю с колежката си Меги за предаването "Преди обед" тази седмица. Поводът за изявата им бе спирането на "Търси се".

Най-трудният период за Меги е този, в който след погребението на баща й с Нели трябвало да запишат отново 4 предавания. 

"Разкъсваш се отвътре", призна Меги. Никой не трябвало да разбира, че в този момент си слаб, допълни тя и обобщи, че в такава ситуация просто отсъстваш. "Да, ти не си там", съгласи се Нели, разпознала емоционалното състоение, в което колежката й е била.

Това са тежките им моменти като водещи на "Търси се", но и тези, в които най-много са разчитали една на друга, били са благодарни, че са заедно и са си опора.

Нели и Меги се разделят с Би Ти Ви по взаимно съгласие, след цели 16 години сътрудничество. Водещите изразиха признателността си, както и задоволството си от постигнатото с "Търси се", но и позицията, че са в етап, в който всяка от тях има нужда да продължи със самостоятелен проект. "Винаги си наполовина себе си в един тандем", каза Нели.

Тя се чувства 100% себе си в новия проект, който стартира наскоро. Блондинката създаде подкаст, в който разисква с гостите си начините, по които човек може да се справи с криза. Нели сама даде пример неотдавна, като не само разказа за раздялата с мъжа си, но и как е преминала през нея.

Меги също призна за труден период. В последните 3 години имало здравословни проблеми в семейството й. След като се разрешили, тя се чувствала изтощена от емоции, но съумяла да възкръсне, както се изрази, и осъзнала, че животът има и долу, но и има и горе. Стига да не се отказваш и да вярваш, че чудесата се случват, около нас са и трябва да можеш да ги забелязваш. 

Това е и фокусът на новото й професионално начинание. Меги създаде свой канал в Youtube с медитации. Преди дни пък водещата реализира първото си събитие на живо, което организирала сама, като бе и режисьор, и сценарист.

Въпреки че са ентусиазирани от успеха на новите си начинани и кроят планове за развиването им, Нели и Меги не се отричат от телевизията. Изглежда не изключват възможността да се завърнат, макар и с друг формат.



Още по темата: общо новини по темата: 318
29.06.2024 »
29.06.2024 »
29.06.2024 »
29.06.2024 »
29.06.2024 »
29.06.2024 »
предишна страница [ 1/53 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Лято 2024
50-ото Народно събрание
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Рокади в ДПС
Отношенията София-Скопие
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: