Нели от "Търси се" сподели за голяма трагедия, докато водила предаването

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:48 / 26.06.2024
928
Цели 21 години на екран – първо в кабеларката "Ден", а после в Би Ти Ви, бяха Нели Хаджийска и Меги Димчева, но съумяха да запазят в тайна невъобразимите изпитания, през които е трябвало да преминат. А зрителите на "Търси се" вероятно са смятали, че знаят всичко за водещите му, които тази седмица обявиха, че се разделят с тв ефира. Нели и Меги продължават професионалните си пътища със самостоятелни проекти, но не се отказват от телевизията.

"Трябваше да водя 4 предавания с бебе, което беше починало в мен. И трябваше да се радвам на радостта на другите и трябваше да се усмихвам, защото просто денят беше така определен. Мисля, че в този ден видях колко много мога. Тези дни ни се пращат, за да видим, че пределът е много по-голям и много по-високо. Така че никога няма да забравя кои са тези четири предавания, как съм се смяла с чуждата радост, когато моето бебе вече го нямаше. Може би това е най-трудният ми ефир", разкри Нели пред журналиста и продуцент Георги Тошев. Блондинката, която тази година обяви, че се е развела с бащата на двамата си сина, сподели болката си в интервю с колежката си Меги за предаването "Преди обед" тази седмица. Поводът за изявата им бе спирането на "Търси се".

Най-трудният период за Меги е този, в който след погребението на баща й с Нели трябвало да запишат отново 4 предавания. 

"Разкъсваш се отвътре", призна Меги. Никой не трябвало да разбира, че в този момент си слаб, допълни тя и обобщи, че в такава ситуация просто отсъстваш. "Да, ти не си там", съгласи се Нели, разпознала емоционалното състоение, в което колежката й е била.

Това са тежките им моменти като водещи на "Търси се", но и тези, в които най-много са разчитали една на друга, били са благодарни, че са заедно и са си опора.

Нели и Меги се разделят с Би Ти Ви по взаимно съгласие, след цели 16 години сътрудничество. Водещите изразиха признателността си, както и задоволството си от постигнатото с "Търси се", но и позицията, че са в етап, в който всяка от тях има нужда да продължи със самостоятелен проект. "Винаги си наполовина себе си в един тандем", каза Нели.

Тя се чувства 100% себе си в новия проект, който стартира наскоро. Блондинката създаде подкаст, в който разисква с гостите си начините, по които човек може да се справи с криза. Нели сама даде пример неотдавна, като не само разказа за раздялата с мъжа си, но и как е преминала през нея.

Меги също призна за труден период. В последните 3 години имало здравословни проблеми в семейството й. След като се разрешили, тя се чувствала изтощена от емоции, но съумяла да възкръсне, както се изрази, и осъзнала, че животът има и долу, но и има и горе. Стига да не се отказваш и да вярваш, че чудесата се случват, около нас са и трябва да можеш да ги забелязваш. 

Това е и фокусът на новото й професионално начинание. Меги създаде свой канал в Youtube с медитации. Преди дни пък водещата реализира първото си събитие на живо, което организирала сама, като бе и режисьор, и сценарист.

Въпреки че са ентусиазирани от успеха на новите си начинани и кроят планове за развиването им, Нели и Меги не се отричат от телевизията. Изглежда не изключват възможността да се завърнат, макар и с друг формат.

Виж коментарите (0)

Още по темата (345):
01.07.2024 София Бобчева на режим с апарати за отслабване
01.07.2024 Тейлър Суифт се заклещи на сцената
01.07.2024 Капитонова обяви, че харчи по 100 хил. лева на месец
01.07.2024 Бившата на Башар Рахал стана майка за втори път, кой е бащата?
01.07.2024 Звезди се правят на батки, размахват пистолети
01.07.2024 Галена снимала клип от алблума си в Музея на науките във Валенсия
Още новини от Любопитни новини:
Мартин Трошанов: Българската фантастика претърпява рененсанс, чит...
Кристина Костова коментира основната идея за създаване на шрифт з...
Мая Бежанска: Мастър класът "Играй с нас" е за всеки, който има л...
Meteo Bulgaria: Мощна буря удря България до часове, има опасност ...
Георги Караманев: Спорно е къде се справя по-добре ChatGPT - при ...
Нов регламент за бутилките с капачки, които не се отделят


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).