Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ники Кънчев се пребори
Автор: Екип Varna24.bg 19:19 / 25.08.2024Коментари (0)2085
©
Въпреки спекулациите, че bTV може да го смени заради масов хейт и да го пренасочи към новото си шоу "Коя е тази песен?", Ники Кънчев остава водещ на шоуто "Стани богат". Звездата се е преборил за любимото си предаване, чието лице е още от старта му у нас преди 23 години. Новите епизоди вече се снимат и съвсем скоро ще са на екран. 

"Стани богат" се завръща в ефир от 2 септември. В bTV са доволни от резултатите на куиз шоуто, затова го запазват за излъчване всеки делничен ден и с досегашния си водещ. Конкуренцията на завърналото се преди година предаване на Nova "Сделка или не" не е повлияла на рейтинга на "Стани богат". Затова пък много зрители бяха и продължават да са меко казано недоволни от Кънчев, който се завърна в шоуто, след като актьорът Михаил Билалов го напусна.

В bTV направиха опит да намерят друг за мястото. В специални благотворителни епизоди бяха изпробвани проф. Петър Стоянович, журналистът Георги Милков, писателят Иво Иванов и дори водещата на "Бригада Нова дом" Мария Силвестър. Но нито един от тях не е бил одобрен, научи "Уикенд". В крайна сметка решили да звъннат на Кънчев с предложение да седне отново в добре познатия си стол, който беше отстъпил на Билалов през 2020-а. за 3 години.

Цяла година върху водещия валя хейт от всички възможни посоки. Негативните коментари в социалните мрежи не спират дори и през лятото, когато се излъчват повторения на стари епизоди. "С поведението си Кънчев така ме настрои срещу себе си, че вече и физиономията му не мога да гледам!"; "Превръща предаването на седянка"; "Билалов е класи над този пуяк"; "Кънчев все така се перчи със самонадеяност, кокетничене и фалшиво самочувствие, които не отиват на играта, а дразнят и отблъскват"; "Този водещ е тотал щета! Предишният имаше поведение и отношение към участващите!", пишат хората.

Започнаха спекулации, че в "Стани богат" ще има нов водещ, а Ники ще бъде прехвърлен към стартиращото музикално коуз шоу "Коя е тази песен?". За него се изискват изключителни познания в областта на музиката, а Ники е един от най-добре запознатите с това в родния ефир. Той е истинска музикална енциклопедия. От bTV обаче са категорични, че такъв ход дори не е обмислян. Кънчев си остава в "Стани богат", а музикалната викторина ще има друго лице.



Още по темата: общо новини по темата: 1555
22.09.2024 »
21.09.2024 »
21.09.2024 »
21.09.2024 »
21.09.2024 »
21.09.2024 »
предишна страница [ 1/260 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Световна черна хроника
Отбелязване на Деня на Независимостта
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Природни стихии
Борба за влияние в Близкия Изток
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: