Нощно кино в четвъртък представя "OK Shorts"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:00 / 10.02.2011
698
Днес от 21:00 ч. в традиционното за четвъртък нощно кино Артин Вижън представя "OK Shorts" - една препратка към предстоящото през месец март второ издание на Международния София Филм Фест във Варна.
Програмата "OK Shorts" включва носителя на наградата Jameson за 2009 година за най-добър български късометражен филм "Три сестри и Андрей" на режисьорите Андрей Паунов и Борис Десдподов и един от фаворитите за наградата през 2010 година - "Анна Блуме" на Весела Данчева. В програмата са включени и победителите от късометражните конкурси в Сараево, Клуж и София (168-часово филмово предизвикателство). Това е програма, която присъства в афиша на всеки от четирите фестивала-партньори (фестивалите в София, Истанбул, Сараево и Клуж). В селекцията е включен и "Ритуалът" на Надежда Косева - българската новела във филма-омнибус "Поколение: изгубени - намерени" (копродукция между Германия, България, Румъния, Босна и Херцеговина, Унгария, Сърбия и Черна Гора и Естония, 2005 г.)
Обща продължителност на програмата: 60'

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
След 20 години те отново са заедно
Камелия: Чалгата е поведение, а попфолкът не може да бъде изкорен...
Могат ли имитиращите млечни продукти да навредят на здравето ни?
Първи подробности за новата голяма находка от Хераклея Синтика
Най-големият фестивал за независима музика избра своята песен за ...
Кои са храните, които благоприятстват мозъчната функция


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).