Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Няколко идеи за по-празничен декември
Автор: Екип Varna24.bg 12:30 / 22.11.2023Коментари (0)786
©
Когато празничният сезон е в разгара си, ще почувствате коледния дух с приятели, семейство и дори с тези, които не познавате – това е магията на всичко. Тъй като ще излезете от работа за няколко допълнителни дни, ще трябва да измислите как да поддържате себе си (и семейството си) заети и в празничен дух. Точно тогава влиза в действие едно забавно коледно занимание.

За да ви помогнем да измислите перфектните празнични планове, ние събрахме някои от най-добрите коледни дейности, които да правите със семейството, приятелите и общността близо до вас. Въпреки че някои от най-добрите места за прекарване на Коледа може да не са вашият роден град, тези дейности могат да се извършват навсякъде и навсякъде. От правене на коледни занаяти за деца до планиране на епични парти игри за възрастни , съставихме списък с празнични забавления, на които хора от всички възрасти могат да се насладят, пише theguardian.com.

Най-хубавото е, че всички тези забавни идеи наистина улавят магията на зимния сезон и следователно могат да бъдат направени по всяко време през декември!

Направете венец

Когато декорирате залите, не забравяйте входната врата! Празничният венец незабавно ще направи дома ви да изглежда страхотно весел, дори ако сте сдържани към останалата част от декора. И да направите свой собствен означава, че е и персонализиран.

Направи добро дело

Може да е малко, като да направите комплимент на някого, или толкова голямо, колкото да отделите време доброволно за един ден. Отдаването на духа напред е особено удовлетворяващо през това време на годината, когато има толкова тъга, колкото и радост.

Коледно караоке

Направете истинско шоу (с потенциално много смях), като организирате коледно караоке парти! Има безкрайни песни, които можете да включите, и можете да го превърнете в игра, като кажете на хората, че трябва да пропускат определени думи, като Дядо Коледа ! Ако объркат, те са вън.

Пазарувайте от празничен пазар

Потопете се в духа на сезона, като посетите местен празничен пазар или панаир на занаятите. Пазаруването на местно ниво помага на независимите фирми и гарантира, че вашите подаръци са напълно уникални.

Посетете възрастен

Направете деня на някого, като посетите дом за възрастни хора, център за възрастни хора или друго съоръжение, където хората може да са самотни по време на празниците. Обадете се предварително, за да го уредите и получете актуална информация относно всички здравни разпоредби.

Направете коледно лакомство (освен бисквитки)

Всички обичаме коледни сладки, но има много други десерти (здравей, пудинг със смокини!) Опитайте нов десерт за сладко следобедно начинание.

Отидете на кънки на лед



Съберете се и се насочете към местната пързалка, за да се насладите на една от най-добрите зимни дейности. Ще бъде особено специално, ако детето ви никога не е ходило преди и можете да бъдете там, за да го научите на правилните движения.

Изработете празнична маса



Не забравяйте масата за трапезария, когато декорирате къщата. Красивият пейзаж на масата ще я направи да изглежда привлекателна, дори ако истинската вечеря е след дни. Включете децата, като ги накарате да създадат картите за място.



Още по темата: общо новини по темата: 309
20.03.2024 »
06.02.2024 »
23.01.2024 »
14.01.2024 »
13.01.2024 »
08.01.2024 »
предишна страница [ 1/52 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Газови доставки
Космическа надпревара
50-ото Народно събрание
Лято 2024
Решения на Общински съвет Варна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: