ОФД - Варна връчи своите годишни награди

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:51 / 19.11.2008
598
Варненското оперно филхармонично дружество връчи своите годишни награди за принос в популяризирането на музикалното и танцовото изкуство в образователните институции и сред туристите. С грамоти и комплект сидита със записи от фонда на варненското Оперно-филхармонично дружество бяха наградени най-активните училища, учители и туроператори , обвързали своята дейност с посещение на спектакли и концерти в операта. Общо 35 са наградите.

През 2007-2008 спектаклите и концертите на ОФД- Варна са били посетени организирано от над 2000 ученици от близо 30 училища. През изтеклия туристически сезон са регистрирани над 2100 посещения на туристи от чужбина. Важна част от съвместната работа на ОФД- Варна е била съвместна катедра маркетинг от ИУ Варна под ръководството на проф.д-р Юлия Узунова, студентите Радина Дишева, Радина Алексиева и Елена Иванова, които са осъществили задълбочени икономически изследвания на дейността на дружеството.

Източник: радио Варна

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Правлото 8/8/8 ни дава перфектния баланс за живеене и справяне
Скритите опасности, които асистиращите системи крият
Децата в едно семейство – защо се получава така: Възпитаваш ги ед...
Нашият лев съществува още от 19 век и до днес е една от най-стари...
Българинът и компотите в мазата – традиция и то с много плюсове
Големи стратегии тази вечер в "Игри на волята"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).