Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Очарователна двойка напусна Dancing Stars още в първия епизод
Автор: Екип Varna24.bg 08:31 / 21.02.2024Коментари (0)6102
Първата двойка, която напусна първия епизод на Dancing Stars и съответно класирала се с най-малко точки според зрителите и журито, бе на Боряна Баташова и Калоян, видя Plovdiv24.bg

Папи Ханс и Ани пък имаха най-много - 32 точки, присъдени от журито.

Звездни участници влязоха в изненадващи дори и за самите тях роли в първия епизод на Dancing Stars. В следващите няколко месеца те ще получават и критика, и аплодисменти, ще търсят своя стил, ще импровизират и най-вече ще се забавляват, както никога досега.

Освен танцово състезание на високо ниво "Dancing Stars“ обещава смях и отлично настроение за цялото семейство, сериозен принос, за който ще имат невероятните водещи - Краси Радков и Алекс Раева.

Първи на дансинга излезе първият Ерген на България. Виктор Стоянов и Михаела Павлова откриха звездната танцувална нощ с фокстрот. Той обича да се състезава и затова се впуска в предизвикателството Dancing Stars. Тя е многократен финалист на международни и републикански състезания по танци.

Водещата от малкия екран Натали Трифонова изпълни невероятен фокстрот заедно с Димитър Стефанин. Танците са нейна мечта още от детска възраст, а Митко е печелил Dancing Stars в Австрия.

Боряна Баташова има специална емоционална връзка с предаването – в първия сезон на Dancing Stars участник е съпругът ѝ Андрей Баташов и двамата се женят по време на снимките. До нея застана момчето, което грабва купата Dancing Stars преди точно 10 години -  Калоян Иванов, с когото изиграха ча-ча-ча!

Пловдивчанката д-р Неделя Щонова е специалист невролог, автор и водещ, но детската ѝ мечта била да стане балерина. С танцови стъпки напред в Dancing Stars я поведе момчето, което всички познават - Атанас Месечков, който я понесе във вихъра на самбата!

Даниел Пеев - Дънди влиза в Dancing Stars с надеждата Илиана Раева да не бъде много строга с него. С тежката задача да го направи танцьор се захваща една от най-успешните танцьорки по спортни танци, представлявала и състезавала се от името на България -  Елена Мерджанова, с която предизвикаха огнена експлозия на сцената с танца самбатаи.

Емрах и Веселина Данова изтанцуваха своя първи валс. Той твърди, че няма нещо, свързано с музиката и танците, което да му се опъне.

Тя е родена като Емилия, но успява като поп-фолк иконата Емануела. С мисията да я направи кралицата на бала в Dancing Stars се наема момчето, което има спечелени над 140 медала и над 150 купи. С огнено присъствие и неповторим стил Емануела и Иван Карастоянов превзеха сцената с енергично ча-ча-ча!

Дара и Димитър Георгиев - Джими зашеметиха всички с огнена самба. Тя е музикален артист, моден ентусиаст и мечтател. Участва в Dancing Stars, за да създаде готини спомени и нови приятели. Във вълнуващото приключение до нея застава момчето, което е печелило награди на много състезания, а на други дори е било съдия.

Папи Ханс и Ани Дончева изиграха чувствен валс. Припомняме, че той е певец и писател с подчертано чувство за хумор. Смята себе си за най-добрия танцьор сред мъжете и вярва, че ще спечели Dancing Stars. До бляскавото първо място в надпреварата разчита да го отведе една от най-добрите състезателки по спортни танци в страната.

Нона Йотова и Даниел Денев бяха следващите участници, излезли на сцената и взривиха публиката с танца самба. Тя е изиграла безброй роли, но любими са ѝ тези, в които се съчетават актьорска игра, музика и танц. Тя се довери на безпогрешния ритъм на момчето, което има купа от Dancing Stars Виетнам. 

Мила Робърт е актриса, певица и свободен артист. От малка иска да участва в Dancing Stars. С танцови стъпки по пътя към мечтата ѝ ще я поведе момчето, което е печелило купата на Dancing Stars във Виетнам - Кристиан Йорданов

Тази звездна вечер те се впуснаха във вълнуващо ча-ча-ча.

След тях излезе двойката - вокалиста на "Остава“ Свилен Ноев и Йовита, които изиграха ча-ча-ча с много енергия, емоция и усмивки. 

С много емоция и вълнение Ивет Горанова и Тодор Атанасов покориха всички с един чувствен валс. Тя е настояща олимпийска шампионка по карате, с 6 -годишен опит в народните танци.

Следващ на сцената излезе Серафим Тодоров, три пъти европейски и четири пъти световен шампион по бокс. Да влезе бързо в крак със спортните танци му помогна едно момиче, което мечтае от дете да участва в Dancing Stars - Таня Балтова.

Валери Григоров и Дорина Стоянова - Ковачева изиграха ча-ча-ча. Той обича състезанията и каскадите в киното. Влиза в Dancing Stars, за да се научи да танцува. За негова радост, към победата ще го води една блестяща професионална танцьорка, която също е печелила формата през 2013 г..

Последен в предаването излезе актьорът Филип Буков. Той влиза в Dancing Stars, за да победи. На бляскавата сцена до него ще застане една дама, която е дипломиран учител към Световния танцов съвет - Ралица Мерджанова.

Те изпълниха пламенно ча-ча-ча.



Още по темата: общо новини по темата: 5904
14.08.2024 »
14.08.2024 »
14.08.2024 »
07.08.2024 »
30.07.2024 »
19.07.2024 »
предишна страница [ 1/984 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Антикорупционната комисия разследва схема за рекорден заем от ББР
Лято 2024
50-ото Народно събрание
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: