Орлин Павлов като Софи Маринова

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:16
308
Певецът Орлин Павлов се похвали в социалните мрежи с новата си придобивка, а именно златен микрофон на една от най-хубавите марки за тези уреди на цена от 700 лв. 

Моделът, който изпълнителят държи, е изключително рядък и се намира много трудно в българските магазини и сайтове. "Скъпоценният ми“, написа той самият на английски, а за фон пусна една от любимите си авторски песни It felt so good.

Легенди

Освен Орлин много родни изпълнители също се поглезиха с луксозни микрофони. Сред тях е и Любо Киров. Певецът си купи този на Майкъл Джексън. Проучване на "Телеграф“ показа, че бившият вокал на група "Те“ е дал над 20 бона за новата си придобивка. В сайтовете за продажба на аудиотехника в момента този модел се търгува за 995, което по курса за деня на БНБ е 21 710 лв.

"Щастлив съм, че вече притежавам един от най-великите студийни микрофони в света! Telefunken ELA M 251! Използван от музикални артисти като Стиви Уондър, Майкъл Джексън, Ариана Гранде, Нора Джоунс, Джейсън Мраз, Фиона Епъл, Том Пети и много други. Легендарен лампов микрофон, разработен през 1958 г., носещ десетилетия вечна музика със себе си. Записите по новия албум сега стават още по-вълнуващи“, възкликна тогава Киров.

Камъни

Друга изпълнителка, която извива глас на златен микрофон, е Софи Маринова. Брюнетката за първи път излезе със скъпата си придобивка в нощен клуб в Студентски град. 18-каратовият аксесоар на гласовитата изпълнителка е изключително кичозен, като вероятно за него Софка е броила доста сериозна сума.

Преди Маринова колежката й Галена се изфука със скъпарски златен микрофон, който наброява повече от 20 бона, твърдят хора от бранша. Попфолк звездите Емилия, Глория и Диона пък пеят по участия с микрофони, целите обсипани с блещукащи камъни, припомня "Телеграф".

Виж коментарите (0)

Още по темата (1821):
06.10.2024 Силвия Кацарова ще празнува половин век на сцена
06.10.2024 Валерия се отрече от Евгени, предпочете кучетата
06.10.2024 Азис призна за Галена
06.10.2024 Нина Добрев: Челюстта ми все още е на пода
06.10.2024 Константин втрещи с процедура
06.10.2024 Удар под кръста: Даниел Петканов се подигра с Алекс Богданска
Още новини от Любопитни новини:
Доказано: Лимонът унищожава раковите клетки при 12 вида рак
Една позабравена емблема на българската музика се качва отново на...
Не си топлете яденето в микровълновата, донесено в пластмасова ку...
Евгени Минчев: Най-много някоя софийска мишка да уплаши добрата м...
Зуека: Трудно е!
Предизвикателства и трудности за някои зодии днес, други са благо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).