Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Папараци заснеха Лиъм малко преди смъртта му
Снимка на Лиъм Пейн, който изглежда се връща в хотелската си стая в Буенос Айрес, е окончателното изображение на певеца, преди той да падне от балкон и да умре.

31-годишната звезда се хвърли от 45 фута от третия етаж в двора на хотел Casa Sur в столицата на Аржентина вчера, преди медиците да констатират смъртта му, пише BBC.

Снимката, излъчена в местната мрежа  America TV,  изглежда показва Пейн, облечен в бяло горнище без ръкави с видими татуировки. Водещ каза, че това е последният път, когато бившият певец на One Direction е бил видян жив, преди да се качи в асансьора до стаята си.

Това идва, когато Алберто Кресенти, ръководител на службите за спешна помощ в града, разкри, че Пейн е имал "черепна фрактура и изключително сериозни наранявания, довели до незабавната му смърт“.

Той каза също пред телевизия TN, че Пейн е бил мъртъв, когато парамедиците са пристигнали в 17:00 ч. местно време (21:00 ч. британско време), добавяйки: "Нашата роля беше да отидем там бързо, да окажем медицинска помощ и да се опитаме да го съживим, но нараняванията му бяха несъвместими с живота .'

Самоличността на Пейн беше потвърдена от службите за спешна помощ чрез проверка на паспорта му, но полицията все още няма убедителни доказателства относно обстоятелствата на падането му.

Певецът падна от апартамент на третия етаж с балкон с изглед към вътрешен басейн и ресторанта на хотела със звезди Мишлен, където се приземи в двора.

Късно снощи полицаи в съдебни костюми оглеждаха щателно стаята и балкона й, след като техните колеги отдолу издигнаха червена палатка на мястото, където Пейн умря.

Вътрешният двор, където той умря, е до плувния басейн и също е мястото за маси на открито в ресторант Sarco на хотела, базиран на растения. По това време нямаше заведения за хранене, защото Sacro затваря след обяд в 16:00, преди да отвори отново за вечеря в 19:30.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Телефоните в България пропищяха - сигнал от президента
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
България и Войната в Украйна
Рецептите на Blagoevgrad24.bg
Енергийна криза
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: