Парите на Мартин Елвиса от "Игри на волята" били от покер

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:24 / 01.10.2023
2878
Парите на Мартин Елвиса от "Игри на волята" не са само от мама и тате, както смятат мнозина в шоуто. Още с влизането си в шоуто 38-годишният плейбой бе представен като милионер.

Оказва се, че бившият на Емануела е един от най-добрите играчи на покер в България. Елвиса се издържа с печалбите от играта, а не от родителите си, както на няколко пъти натъртиха други участници в риалитито.

Елвиса е изкарал около половин милион лева от карти, но това са само по официални сметка в родните сайтове. Със сигурност Мартин е спечелил доста повече от покер. Според специализирани платформи пък Мартин Николов е един от най-добрите родни играчи. Освен онлайн той често участва и в турнири на живо, най-вече в Европа. Един от най-големите му успехи е 12-о място на грандиозен турнир, организиран от най-големия покер сайт. Участват над 1000 претенденти, а Елвиса спечелва близо 20 бона.

"Нямате шанс срещу мен на покер. От 20 пъти 19 аз ще изляза крайният победител", каза в един от епизодите през седмицата Мартин, тъй като част от племето му го разпитваше за кариерата му.

И добави: "Играя с голям риск. Това е моята максима".

Мартин е уреден за участие в "Игри на волята" от бившата си вече приятелка Емануела. Чалга дивата използва връзките си, за да вкара плейбоя във формата. Докато са двойка, певицата и Елвиса всяка вечер сядат пред телевизора и гледат с интерес формата. А Мартин многократно заявява пред силиконката, че един ден мечтае да влезе в шоуто и да се тества.

По информация на "България Днес" Николов стига почти до самия финал на шоуто, което вече е заснето и в момента се излъчва на запис. Елвиса отпада няколко дни преди последната за сезона битка.

Виж коментарите (0)

Още по темата (5897):
03.07.2024 Мъжът на Роксана я спасил от фалит
02.07.2024 Честит рожден ден, Барби! Марго Роби празнува днес
02.07.2024 По-добре не закусвайте банани
01.07.2024 Диляна Попова го играе амазонка на "Острова на стоте гривни"
27.06.2024 Сузанита с ужасяващо признание, станала жертва на наркотиците, направила и опит за самоубийство
24.06.2024 Певицата Тони: Много ми се иска телевизия ММ отново да се разгърне по начин, по който ние я познавахме
Още новини от Любопитни новини:
Биляна Йотовска се похвали с важен момент в образованието на дъще...
Миската Маги Сидерова се отправи към екзотичен остров с любимия
Рафи проговори за загубата на баща си
Избраха новия Ерген, след като Мастагарков отново отказа на bTV
Астроложката Венета Матева: Вселената сбъдва мечтите ни идните 21...
Щастието на Лора Георгиева си има цена и то висока


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).