Песен на Deep Zone звучи в Лас Вегас

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:43 / 04.05.2010
993
Вокалистът на култовата група Gravity Co - Явор навлиза в денс музиката след кратко затишие. Това се случи след покана за съвместен проект с друг виден музикален представител - DJ Dian Solo от Deep Zone. След няколко работни срещи двамата установили, че са на едни и същи музикални честоти и не след дълго първата им авторска песен вече е факт. Тя се казва „Rise Again" и се пее за това как човек със силата на вярата може да изплува нагоре след като е имал куп проблеми и неприятности които съдбата му е поднесла. Видеоклипа който е заснет в Лас Вегас и София вече се върти на тежка ротация в музикалните телевизии в България и в „града на греха". Ето линк към видеото: http://www.youtube.com/watch?v=G83dZPIQy2s.

По време на двуседмичното си диджей турне в градовете Лос Анджелис, Лас Вегас, Вашингтон и Чикаго, Дидо и неговите менажери за Северна Америка "DJ Team" успяха да издействат разрeшение от кмета на Лас Вегас - Оскар Гудман за снимките на видеото, които протекли при изключително тежки условия тъй като Дидо е трябвало да върви срещу 30 000 бягащи мъже и жени участващи в ежегодния "Лас Вегас Рок енд Рол Маратон". Довършителните снимки са направени в град София a режисьор на лентата е Доби Николов.

Освен авторска продукция двамата направиха ежеседмично радио шоу „План Б" което се излъчва всеки петък от 23.00 ч. по Алфа радио и зрелищен проект (на живо) който вече обикаля клубовете из страната. Уникална комбинация между DJ сетовете на Dian Solo (Deep Zone) върху които ще се сипе кадифения глас на Явор (Yavor).

Стилистиката е: House, Progressive и дуото обещава нещо невиждано и нечувано досега което не трябва да се пропуска. Към звездния екип се е присъединил и новия член на групата Deep Zone - Алекс Кипров младши (Startrax - син на именитият композитор на Лили Иванова) който ще прави въвеждащата подгрявка на многобройната тълпа която се изсипва на събитията.

В момента песента е официалния Номер 1 в класацията на БГ Радио. Видеото е реализирано с подкрепата на страхотните млека на Fibella Wave.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Мел Гибсън обикаля в Европа, за да търси място за продължението н...
За първи път учените успяха да видят в детайли движението на плаз...
Марта Вачкова тръгна из гората въоръжена, но за гъби
Трите зодии, които ще останат под пари през октомври
"Колко ми даваш" разби зрителите
Гатьо се завръща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).