Певецът Миро реже лента на къщата си за 2 млн. лева

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:43 / 18.09.2024
1403
Певецът Мирослав Костадинов, по-известен като Миро от "Каризма", е на път да завърши строителството на своето луксозно жилище, което ще струва почти два милиона лева. Проектът, започнал преди близо година, е предназначен да бъде семейното гнездо на Миро и съпругата му Ели. Според източници, двойката е закупила земята в красива местност край София, от която се открива великолепен изглед към Витоша, за сума от около 350 000 евро.

Къщата, която е разположена на парцел от 1700 кв.м, вече е издигната и в момента се извършват довършителни работи. Проектът включва също така изграждането на голяма градина с басейн и обособяване на прилежащия двор. Първоначално предвиденият бюджет от 1 милион лева бързо се оказва недостатъчен, особено след като Миро и Ели решават да добавят допълнителни пристройки, гаражи и луксозни елементи в екстериора и интериора на дома.

Бригадата, която се е заела със строежа успя да вдигне постройката с шокиращи темпове.

"Би трябвало когато е готово, да прилича на холивудско имение. Те наистина много се постараха. Ще бъде една от най-шикозно изглеждащите къщи в страната със сигурност“, споделят приятели на двойката.

Миро и Ели отдавна имали планове за по-обособено семейно огнище, но множеството работни ангажименти попречиха на певеца да се захване по-рано с планирането, за което се е доверил на един от най-известните архитекти в страната.

За обзавеждането на новото си жилище, Миро е ангажирал италианска дизайнерска фирма, която ще създаде персонализирани мебели по вкус на съпругата му Ели. Очаква се двойката да се нанесе в новия си дом около средата на октомври, ако всичко върви по план.

Двамата са женени от 8 години и въпреки слуховете, че бракът им е фарс за пред обществото, а Миро всъщност е във връзка с анонимен мъж, семейството им изглежда стабилно, а те самите са заявявали нееднократно пред приятели, че причината все още да нямат деца е времето, което прекарвали разделени – певецът е постоянно по участия, а жена му върти успешен бизнес в Лондон.

По всички личи обаче, че двамата са решили най-сетне да забавят темповете, а клюките, че в новото жилище има проектирана детска стая се ширят все повече.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1520):
19.09.2024 Мими Иванова определено прекали с поправките
19.09.2024 Дичо се завърна не къде да е, а в D2
19.09.2024 Ергенка се показа бременна
19.09.2024 Деси Слава горда баба на внучка на 5 месеца
19.09.2024 Мелания Тръмп застана гордо зад голите си снимки
19.09.2024 Ето как крал Чарлз III трупа многомилионното си богатство
Още новини от Любопитни новини:
Нова "мистериозна заплаха" нападна Европа
Ето как крал Чарлз III трупа многомилионното си богатство
Проучване: Защо е важно да четем етикетите, известен подсладител ...
Диспенсерите за вода - развъдник на бактерии: Колко са опасни и к...
Нешка Робева: Извинете, г-н Джокович
Борислав Гуцанов за взривените пейджъри: Не може България да бъде...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).