Покупката на ананас или маруля се приема за открита покана за флирт – тенденцията набира скорост 

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:52
333
През последния месец в Испания се появи нова тенденция в света на срещите. Хората използват необичайни символи, като ананас и маруля, за да сигнализират, че са отворени за нови запознанства, докато пазаруват в супермаркета. Стотици необвързаните се редят на опашка в популярна верига от супермаркети, за да вземат няколко артикула с надежда да намерят партньор.

В контекста на новата испанска тенденция, когато поставите ананас в пазарската количка, сигнализирате желание за нова връзка. Идеята е проста – ако пазарувате и искате да дадете знак на околните, че сте отворени за запознанства – взимате ананас. Ако той е обърнат с "главата" надолу, това означава активно търсене на партньор. Процесът е завършен, когато бутнете количката си в секцията за вино на магазина, и се надявате, че привлекателен за вас човек ще отговори положително.Готовите да направят първата крачка, трябва закачливо да блъскат колички с купувача, на когото са се спрели.

Друг популярен продукт е марулята, която се разваля бързо и трябва да се консумира до няколко дни. Избралите нея дават препратка, че към момента предпочитат краткотрайни отношения или флирт.

За разлика от тях, някои необвързани взимат леща. В контекста на новите тенденции за срещи, тя показа зрялост и дългосрочни намерения. Ако човек пазарува и постави пакет леща в количката си на видно място, той е готов за по-задълбочена връзка, която излиза извън рамките на флирта.

Супермаркетите, които обикновено са място за ежедневни дейности, се превръщат в неочаквано социално пространство, където хората могат да срещнат бъдещ партньор. За разлика от онлайн приложенията за запознанства, този метод предлага директна среща на живо, която започва с усмивка и приятелски жест.

Тенденцията бързо набира популярност в социалните мрежи, където много хора споделят опита си, разказва businessnovinite. В Twitter и Instagram могат да се намерят хаштагове като #PineappleDating и #LettuceLove, където потребители разказват за своите преживявания в супермаркетите. За някои това е забавен начин да флиртуват, докато за други е просто повод да се усмихнат или да започнат разговор със случаен човек.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Има лекове срещу подуването на корема – вижте някои от тях
Братът на Ружа Игнатова стяга сватба
След 20 години те отново са заедно
Камелия: Чалгата е поведение, а попфолкът не може да бъде изкорен...
Могат ли имитиращите млечни продукти да навредят на здравето ни?
Първи подробности за новата голяма находка от Хераклея Синтика


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).