Полицайка превзе сърцата на феновете, искат да бъдат арестувани

Автор: Петя Кузева
Коментари (0)
22:59 / 03.10.2023
1208
Америка де Кали спечели с 4-1 срещу Атлетико Насионал в 14 кръг на Първа колумбийска лига в мач, който направи полицайката Алекса Нарваес известна по целия свят. 

Бариос отбеляза дубъл през първото полувреме, а домакините влязоха в кабините с два гола преднина. Ангуло намали разликата в 78-ата минута, но Ибарбо в 88-ата минута и дузпата на Кардона в четвъртата минута на добавеното време донесоха гол на втория колумбийски отбор. 

Алекса Нарваес, обявена фенка на Америка де Кали, публикува видео в социалните мрежи, с което се прочу при последния успех на любимия отбор. Кадрите събраха милиони гледания, близо 200 000 харесвания и хиляди коментари, снимките й в Instagram, събират рекордни харесвания. 

Видеото също събра десетки хиляди споделяния. "Отивам на мачовете само, за да я видя", "Следващия път ще вляза на терена и ще видя какво става", "Ще се преместя в Колумбия" или "Мисля, че трябва да бъда арестуван", бяха само част от коментарите на потребителите на мрежата, видяха DigiSport и "Фокус". 

Жестът на полицайката да отпразнува попадението не е съвсем обичаен, като се има предвид, че органите на реда обикновено дори не са с лице към терена, а към трибуните, за да предотвратят потенциално опасно събитие сред тифозите.

Този браузър не поддържа видео елемента.


кадри: Instagram

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Биляна Йотовска се похвали с важен момент в образованието на дъще...
Миската Маги Сидерова се отправи към екзотичен остров с любимия
Рафи проговори за загубата на баща си
Избраха новия Ерген, след като Мастагарков отново отказа на bTV
Астроложката Венета Матева: Вселената сбъдва мечтите ни идните 21...
Щастието на Лора Георгиева си има цена и то висока


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).