Помните ли тази адреналинка, ето какво прави тя сега

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:07 / 08.05.2024
2584
Толкова хубави спомени и толкова хубаво време. Това беше моята първа среща с телевизията и ще остане завинаги първа и единствена. Въпреки че след това продължих доста дълго да работя като телевизионен водещ, днес вече съм, освен майка, също и завършил нутрициолог. Съвсем в различна посока се развивам. Това разказа в предаването "На кафе" по NOVA бившата адреналинка Жана относно преживяванията си в предаването "Господари на ефира".

"Любовта ми към телевизията стои, но исках да обърна внимание на една друга моя страст - здравословния начин на живот, здравословното хранене. Откакто станах майка започнах да се интересувам страшно много, да чета по цял ден. Как да направя най-доброто за децата си, най-доброто за себе си, за здравето", допълни бившата адреналинка.

Тя споделя, че като един човек, който практикува това повече от 15 години, се е убедила, че трябва наистина да го завърши и да го практикува: "В момента, в който започнах да го уча, си казах, че това е моето. Правя го с огромна любов, отдаденост. Даже на моменти прекалявам и времето, което трябва да прекарвам с децата си, го прекарвам в четене и в учене.“

"Най-много ме усмихва да видя, че човек, дошъл при мен с някакъв проблем, след работата ни заедно, няма значение дали е месец, половин година или една година, се усмихне", разказва Жана.

Допълни, че природата е другото, което със сигурност връща усмивката ѝ, колкото и да ѝ е препушил мозъкът от четене и от учене: ,"Това е една професия, в която, както всички останали доктори, цял живот учиш. Ние толкова много се променяме и света около нас съответно, че няма как. Обаче, когато усетя, че нещата са минали границата, хващам си чантичката и якенцето и заминавам в гора".

"Щастливка съм, че живея на много кратко разстояние от природата и мога много често да бъда там. Когато чуя шума на реката и когато съм аз сама в цялата гора, просто се чувствам вълшебно. Това ме презарежда - поглеждам небето, поглеждам слънцето, звучи толкова елементарно. Хора, опитайте го, моля Ви се!“, допълни адреналинката.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6066):
01.10.2024 Ще се превърне ли "Тревожност" в хит?
24.09.2024 Ивайло Захариев: Съпругата ми бе подложена на онлайн тормоз, получаваше съобщения всеки ден
24.09.2024 Хванаха Радина Кърджилова как се кара с новото гадже на улицата
10.09.2024 12 години заедно, 4 деца, а любовта им е като по филмите
09.09.2024 Фаталната любов, която пленява сърцето на Мерил Стрийп, но свършва преди да е започнала
09.09.2024 Георги Тошев призна за Натали Трифонова
Още новини от Любопитни новини:
Появиха се кадри от "Сиромах" на Емануела
Джъстин Бийбър с шокираща изповед за наркотиците
Срещали ли са се децата на принц Хари и принц Уилям?
Анелия най-после проговори за катастрофата
Иво Сиромахов: Дали пък тези лидери не са забогатели внезапно?
Моника Белучи си взе куче от развъдник в България


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).