Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Появи се снимка на Дара с брата на Ружа Игнатова
Автор: Екип Varna24.bg 16:21 / 22.03.2024Коментари (0)4555
Певицата Дарина Йотова, по-известна като Дара, се гушка с брата на Ружа Игнатова - Константин. Уникалната снимка е от преди седем години.

На снимката ясно се вижда как Дара се е сгушила в брата на Ружа и го гледа сякаш е влюбена в него до уши. Константин Игнатов се е барнал с хубав сив костюм, с какъвто обикновено ходеше по всякакви събития на OneCoin или в различни столични клубове. Дара е с блестящ сивкав панталон и черна блузка. Дали двамата са били двойка преди седем години, или са били просто приятели, а Дара е била привлечена от осанката и известността на Игнатов, не е ясно. По времето, когато е правена снимката, Дара е на 17 или 18 години, а точно тогава OneCoin е във възхода си.

Дара и Константин са опасно близки на снимката

От компанията, която продуцира талантливата певица, отказали коментар.

Съвсем скоро меганадарената изпълнителка каза "да" на любимия си Ервин Иванов, който е лекар. Тя прие предложението за брак, което дойде в чужбина, където двойката бе на почивка през февруари.

"Днес честваме празника на любовта, аз я чествам с песен изненада. Изненада не само за вас, но и за целия ми екип. "Само мой" е красиво обяснение в любов, което подарявам на моя любим, с когото преди броени дни официално се сгодихме'', това сподели певицата пред своите фенове в социалните мрежи и показа красивия пръстен, който блести на ръката й. Късметлията е дългогодишното гадже на певицата, който е доктор по фармакология. Двойката е заедно от години, а красивото предложение направи Ервин в Югоизточна Азия.

Преди да срещне любовта на живота си, Дара се бе залюбила с Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс. Двамата се разделиха през 2018 година, когато Папи Ханс влезе във "ВИП брадър" и каза, че няма гадже. Това изненада феновете и на двамата, а малко по-късно бе потвърдено и от самата Дара, която около година преди да се залюби с Папи Ханс, се е снимала с Константин Игнатов.

От друга страна, в момента братът на Ружа - Константин Игнатов, е напълно свободен човек и дори е в София. Игнатов кацна у нас, след като бе освободен от затвор в Ню Йорк, където лежа близо 3 години за участието си в най-великата измама с криптовалута OneCoin.

Малката присъда на Игнатов е вследствие на споразумение с правителството, което той сключи преди време в замяна на разкриването на цялата схема OneCoin, която завлече стотици хиляди хора с над 4,4 милиарда долара.

Игнатов излезе късметлия, защото му бе предложена сделка от правителството в Америка през 2020 година и той веднага скочи й грабна офертата. Призна вината си и реши да съдейства на разследващите.

Самият Игнатов беше арестуван през 2019 г. и се призна за виновен по обвинения в пране на пари и измама по-късно същата година. Игнатов е смятан за лидер на OneCoin, след като сестра му Ружа изчезна през 2017 година.

Местонахождението на криптокралицата Ружа Игнатова остава неизвестно. В момента тя е в списъка на Федералното бюро за разследване (ФБР) "Десетте най-издирвани", а Интерпол също я дири. Ружа е обвинена задочно от властите на САЩ за най-голямата измама с криптовалута в света до този момент, която завлече стотици хиляди хора с над 4,4 милиарда долара, припомня "България Днес".



Още по темата: общо новини по темата: 6063
10.09.2024 »
09.09.2024 »
09.09.2024 »
09.09.2024 »
09.09.2024 »
09.09.2024 »
предишна страница [ 1/1011 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Поскъпване на хранителните продукти
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Първият учебен ден
Избори в САЩ
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: