Правнучката на Тодор Живков стяга сватба

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
16:07 / 01.10.2023
1308
Правнучката на Тодор Живков – Андреа Стефанова, за пръв път показа, че има сериозен мъж до себе си и плановете за сватба в младата двойка са на дневен ред. По-малката от двете щерки на Жени Живкова е неразделна с новия си любим, чието име пази в абсолютна тайна. Двамата обаче редовно могат да бъдат забелязани из актуалните софийски ресторанти и заведения, както и по светски партита.

Андреа е наследила афинитета на майка си към модата и помага всеотдайно за развиването на марката и бутика на Жени. Преди години красавицата, която има данни за менекенка, дори представи своя собствена колекция с елегантни облекла на изискано ревю в София.

След като завърши моден дизайн в престижния институт "Марангони“ в Италия, Андреа се върна в България и тръгна по стъпките на своята майка. Именно по нейна идея модната марка на Жени Живкова се сдобила с онлайн бутик и започнала да се развива и в социалните мрежи.

Наскоро хубавицата е сменила драстично визията си и от блондинка е преминала в отбора на брюнетките. Двете със сестра ѝ Людмила са близки, но ги разделят хиляди километри. По-голямата правнучка на Тато и първородната дъщеря на дизайнерката също е щастливо обвързана с брокер на луксозни недвижими имоти. Двамата споделят общо хоби – пътешествията. Людмила, кръстена на легендарната си баба, е космополитна натура и през годините е пребивавала в много различни държави за разлика от по-малката си сестра, която предпочете да се установи в родината.

Висшето си образование Люси завърши в Америка. Наследничката на бившия Първи се дипломира като интериорен дизайнер след обучение в елитния частен институт "Прат“, който се намира в Ню Йорк. След като взе и магистратура, тя остана известно време в САЩ, но впоследствие реши да прави кариера в Европа. Вече доста години правнучката на Тодор Живков живее в Лондон, а към момента е част от екипа дизайнери на една от най-прочутите фирми за архитектура и интериор в Обединеното кралство.

Макар да се е устроила във Великобритания, Людмила често се прибира и в родината, за да вижда семейството си, пише "Ретро".

Виж коментарите (1)

Още по темата (5897):
03.07.2024 Мъжът на Роксана я спасил от фалит
02.07.2024 Честит рожден ден, Барби! Марго Роби празнува днес
02.07.2024 По-добре не закусвайте банани
01.07.2024 Диляна Попова го играе амазонка на "Острова на стоте гривни"
27.06.2024 Сузанита с ужасяващо признание, станала жертва на наркотиците, направила и опит за самоубийство
24.06.2024 Певицата Тони: Много ми се иска телевизия ММ отново да се разгърне по начин, по който ние я познавахме
Още новини от Любопитни новини:
Биляна Йотовска се похвали с важен момент в образованието на дъще...
Миската Маги Сидерова се отправи към екзотичен остров с любимия
Рафи проговори за загубата на баща си
Избраха новия Ерген, след като Мастагарков отново отказа на bTV
Астроложката Венета Матева: Вселената сбъдва мечтите ни идните 21...
Щастието на Лора Георгиева си има цена и то висока


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).