Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Преди 48 години мъжът й се отказва от голямата си страст заради нея
Автор: Екип Varna24.bg 14:47 / 10.05.2024Коментари (0)2516
©
48 години семеен живот отбелязаха тази година голямата певица Маргарита Хранова и съпругът й Кирил Бойчев. Те имат двама сина – Кристиян и Кирил, както и трима внука – Кристиян, Иван и Дориан. А любовната им история е достойна за филм - и не само защото се заражда в меката на киното у нас покрай запис на Емил Димитров. Песента на легендата "Каква невеста си била ти, мамо" се оказва съдбовна за Маргарита Хранова и Кирил Бойчев.  

Емил Димитров кани младата певица да изпълни вокалите на същата песен в Киноцентъра, където записва плочите си през 70-те. Кирил Бойчев тогава е шофьор на известния "Олдсмобил" на легендата и като част от екипа има възможност да пътува зад граница. Това е шанс за него, защото брат му живее в Париж. А по времето на социализма да излезеш в чужбина, особено в западна страна, е мисия почти невъзможна. Всъщност Кирил и Маргарита вече са се познавали, но отново се срещат в Киноцентъра.

След записа на вокалите в песента "Каква невеста си била ти, мамо!" Кирил Бойчев откарва певицата до дома й с "Олдсмобил"-а. И в онзи момент се появява тръпка между двамата и пламва искрата на любовта им. Когато родителите на Марги Хранова разбират за връзката й и за сериозните й намерения – да свие гнездо с избраника си, се противопоставят, макар много да го харесват. Кирил е женен. Следва развод за него, а за Марги - приятелство с вече бившата на бъдещия й съпруг.

Сватбата на певицата и Кирил е на 9 март 1976 г., или преди 48 години. А как устоява на времето един брак, Маргарита Хранова е откровена в интервю пред Ladyzone.bg: "Разбира се, че с любов, обич, привързаност и компромиси трябва да прави човек, защото в живота не всичко върви гладко. Но не бих казала, че съм имала проблеми. Според мен бракът се съхранява дълго, най-вече с разбирателство и любов."

Двойката има обща посока – професионална и житейска, затова всеки един е готов да направи компромис за доброто на връзката им. Съпругът й, чието образование е със специалност "Двигатели с вътрешно горене" и бензинът е в кръвта му, загърбва автомобилите и става дясната ръка на певицата, защото му е по-важно да бъде заедно с любовта си. Марги Хранова тогава вече има своя група и Кико, както го нарича, става неин мениджър. Той поема огромна работа и отговорност по организирането на концертите и участията на половинката си, а за нея остават грижите за репертоара и за репетициите. Тя признава: "Той е моето другарче!"

В началото кариерата на изпълнителката е на първо място в приоритетите на семейството, което за деца все още не мисли. Но между участията идват и наследниците. И двамата им сина са заченати в чужбина – Кристиян във Франция, а Кирил – в Австрия, като разликата във възрастта им е шест години. И въпреки, че сцената не става техен втори дом, момчетата, които вече са големи мъже, също обичат музиката, дори са учили пиано и понякога и сега свирят за удоволствие.

Спортът също е съпътствал живота им. Малкият син Кирил дори завършва спортно училище с футбол – спорт, в който се е изявявал и баща му. Но в крайна сметка синовете на известното семейство избират да се реализират в различна сфера. Покрай баща си и те са фенове на автомобилите и бизнесът им е свързан именно с тях. Имат картинг писта в столицата, която се ползва с изключителна популярност. Двамата са си разпределили ангажиментите - Кристиян се занимава с автомобилите, а Кирил е зает с административната част от работата. В личен план са семейни и родители.

От големия си син певицата и мъжът й имат двама пораснали внука – Иван, който е IT специалист в голяма компания, и Кристиян, който носи името на баща си - футболист в "ЦСКА 1948". А Дориан – дете на малкия им син, тепърва предстои да се ориентира по пътя на живота.

Към безрезервната любов на голямата фамилия към Маргарита Хранова се добавя и чистата обич на публиката. Повече от 50 години изпълнителката е на сцената и продължава да вълнува с песните си. Това лято й предстоят нови срещи в различни градове на България с Националното турне Концерти с кауза "С песен и стих в сърцата", което е за хора с репродуктивни проблеми и за повече българска музика в национален ефир, както и турнето "Златните хитове – Годината на диското" или №1 на всички времена, припомня Ladyzone.bg



Още по темата: общо новини по темата: 5905
14.08.2024 »
14.08.2024 »
14.08.2024 »
14.08.2024 »
07.08.2024 »
30.07.2024 »
предишна страница [ 1/985 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Природни стихии
Антикорупционната комисия разследва схема за рекорден заем от ББР
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Пожар пламна в дом за възрастни в Банкя
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: