Представят шапки-уникати, измайсторени за Деня на Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:43 / 07.08.2008
851
Шапки уникати, измайсторени за деня на Варна, ще покаже на 11 август Виолета Илиева - „Беллора". Морски мотиви и комбинации от класическото синьо и бяло изпълват с лятно настроение аксесоарите от новата колекция.

Цяла една нощ отнела на дизайнерката шапката с гларус, за която поканила в работилницата си художник. В момента се правят и моделите на още морски творения, изненада за ценители.

Моряшките шапки на „Беллора" имат бродерии със знака и името на Варна. Подобни се предлагат във Венеция, но тук залагаме на по-добро качество и специално приспособление за универсален размер, сподели Виолета Илиева.

Колекцията е изпълнена само от естествени материали- различни видове слама, памук, лен и др. За украса на традиционните широкополи летни шапки са избрани кордели от органза. За пръв път са прибавени естествени рози, изсушени по специална технология за 12 месеца, със запазени багри.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Сега е съзонът, времето да го приготвим, че без кисело зеле, бълг...
Правлото 8/8/8 ни дава перфектния баланс за живеене и справяне
Скритите опасности, които асистиращите системи крият
Децата в едно семейство – защо се получава така: Възпитаваш ги ед...
Нашият лев съществува още от 19 век и до днес е една от най-стари...
Българинът и компотите в мазата – традиция и то с много плюсове


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).