Принц Уилям спечели сърцето на Тейлър Суифт

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:19
224
Принц Уилям, който е страстен футболен фен, изглежда е изпратил съобщение до Тейлър Суифт и нейния приятел Травис Келс. На кадри от социалните мрежи виждаме, че принцът е играе американски футбол месеци след общуването си с двойката.

Принцът на Уелс взе участие в футболен мач, докато подкрепяше NFL Foundation UK във вторник (5 октомври).

Бъдещият крал, който редовно се наслаждава на футболни мачове с участието на любимия си отбор от английската Висша лига Астън Вила, присъства на събитието. Организацията, което Уилям подкрепя, се фокусира върху справянето с предизвикателствата, пред които са изправени младите хора в необслужваните общности в цялата страна.

Дворецът Кенсингтън сподели снимката на принц Уилям с надпис: "Виждайки от първа ръка силата на спорта за изграждане на увереност и осигуряване на равни условия за всички.

"@nflflag е бърз, приобщаващ и предназначен да вдъхновява и ангажира младите хора, като развива тяхната увереност и ги подкрепя да достигнат пълния си потенциал."

Събитието във вторник подчерта как благотворителната организация използва футбола, за да помогне за промяна на живота.

По време на играта Уилям говори на младите хора за това как са се възползвали от подкрепата на организацията. Лигата играе от 2007 г. в Лондон.

Новата публикация идва месеци след като Тейлър Суифт беше изненадана от кралско посрещане в Обединеното кралство за нейното турне Eras. По време на пътуването поп суперзвездата се срещна с принц Уилям, принцеса Шарлот и принц Джордж, докато гледаха концерта на хитмейкъра на Anti-Hero.

И принц Уилям, и Тейлър Суифт споделиха снимки на срещата си в профилите си в социалните медии. Това беше част от празненствата по случай 42-ия рожден ден на принц Уилям. Селфи с кралската особа и нейния приятел, американския футболист Травис Келс, беше споделено от Тейлър Суифт в нейния акаунт.

Виж коментарите (0)

Още по темата (2019):
15.10.2024 Световноизвестен модел използва дъщеря си за реклама на бельо, последователи я нахейтиха
15.10.2024 На 82 бабата на Николета Лозанова не отстъпва на по-младите
15.10.2024 По-секси, най-секси, Мария Игнатова
15.10.2024 Лили Иванова с нов каприз, който струва няколко хиляди
15.10.2024 Светлана Гущерова: Показах дъщеря си заради хороскопа й
15.10.2024 Българинът Митко пее "Назад, назад, моме Калино" в САЩ и твърди, че за няколко часа изкарва между 700 и 800 долара
Още новини от Любопитни новини:
Жена откри животно с перушина в царевичен хляб
Новите тенденции при есенните аксесоари
Бачорски на косъм: За една секунда ми изтръпна животът и нищо дру...
България се сбогува с рок легендата Кирил Маричков
WordPress е пред колапс
Паркет или висококачествен ламинат: Какво да изберем за настилка ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).