Принцесата на Уелс решава какви ангажименти може да поеме

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:51 / 05.06.2024
1471
Ролята на Кейт Мидълтън в британското кралско семейство може да изглежда по-различна след нейната диагноза и лечение на рак.

Принцесата на Уелс, която преди беше в центъра на кралските ангажименти със съпруга си принц Уилям, "може никога да не се върне към кралските си задължения“, каза източник пред Us Weekly.

Източникът добави, че в момента тя "преоценява какво ще може да поеме, когато се върне“, след като е преминала химиотерапията.

Освен това кралският експерт Ричард Фицуилямс отбеляза, че когато Мидълтън се върне към кралските си задължения, "това ще бъде въз основа на медицински съвети и ще бъде много внимателно балансирано“.

Наскоро пък друг източни каза пред Daily Beast, че тя може да не се появява публично в ролята си на кралска особа до края на 2024 г.

42-годишната Мидълтън остана до голяма степен далеч от общественото внимание от януари, когато претърпя "планирана“ коремна операция, след която беше диагностицирана с рак.

Тъй като Мидълтън остава далеч от общественото внимание, Уилям се върна към кралските си задължения през април и посочи, че "се справят добре“.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Откриха морско създание, което може да причини заразна форма на р...
Глория: Аз не се притеснявам от нищо - винаги съм била открита и ...
"Вайбър" готви промени
Колко можем да държим кравето масло извън хладилника без това да ...
Участник напусна "Игри на волята" с линейка
Лекари искат въвеждането на данък "захар"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).