Пълнолунието в Козирог ще порази родените в три зодиакални знаци

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:17 / 20.06.2024
1075
На 22 юни в небето ще се случи нещо, което ще засегне доста силно някои от нас. Пълнолунието в Козирог ще порази родените под някои зодии, като по-специално 3 зодии трябва да внимават на 22 юни. Отдавна е известно, че астрологичните явления оказват голямо влияние върху живота ни. 

Оказва се, че едно от тях наближава бързо и ще бъде особено депресиращо за хората, родени под определени зодиакални знаци. Три са зодиите, които трябва да внимават на 22 юни, защото тогава ще е пълнолунието в Козирог, което ще изпрати на някои от нас наистина силни вибрации.

Кои зодии трябва да внимават на 22 юни?

Въпреки че може да изглежда, че пълнолунието предлага много възможности, всъщност то изпраща толкова мощни сигнали, че не всеки може да се справи с тях. Това ще бъде наистина труден момент за някои хора, които ще почувстват събитието разрушително. Става дума за...Близнаци, Скорпион и Риби.

Защо трябва да бъдат нащрек?

Близнаците ще се чувстват уморени и изобщо няма да имат дистанция от себе си. Това означава, че ще бъде много лесно да ги извадите от равновесие. Ако не искат да се карат с никого, трябва малко да сдържат емоциите си. Това обаче може да ги доведе до пълно отдръпване и депресия. От тях зависи кой вариант е по-изгоден за тях. Защото няма да могат да се преборят с негативните вибрации на Луната.

Скорпионът живее с вярата, че Луната не е в състояние да му повлияе, но сега ще трябва да признае, че и той е податлив на нея. Отдавна не се е чувствал толкова психически слаб, колкото сега. Луната ще принуди Скорпиона да излезе от зоната си на комфорт и да даде повече от обичайното. Иначе ще загуби това, за което е работил досега. 

На 22 юни Рибите ще се чувстват напълно потиснати - сякаш другите постоянно се опитват да ги принудят да направят нещо и ги манипулират. А това е наистина депресиращо за чувствителните Риби. Те напълно ще загубят самочувствието, което би могло да им помогне да отстояват себе си. 

Вместо това те ще се оставят да бъдат експлоатирани и отново ще живеят живота на другите повече от своя собствен. За щастие, след пълнолуние тяхната нежна самоувереност ще се върне, пише actualno.com.

Виж коментарите (0)

Още по темата (621):
01.07.2024 Четири зодии с много късмет през седмицата
28.06.2024 Зодиите, които трябва да се събудят от дълбокия си сън и да се срещнат със съдбата си
28.06.2024 Ретрограден Нептун - скритата истина излиза наяве
27.06.2024 Днешният ден има огромно влияние върху четири зодии
18.06.2024 Луната е в Скорпион: Специално послание от Вселената за четири зодии
17.06.2024 Сериозни предизвикателства пред три зодии тази седмица
Още новини от Любопитни новини:
Мартин Трошанов: Българската фантастика претърпява рененсанс, чит...
Кристина Костова коментира основната идея за създаване на шрифт з...
Мая Бежанска: Мастър класът "Играй с нас" е за всеки, който има л...
Meteo Bulgaria: Мощна буря удря България до часове, има опасност ...
Георги Караманев: Спорно е къде се справя по-добре ChatGPT - при ...
Нов регламент за бутилките с капачки, които не се отделят


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).