Радина по-щастлива от всякога с новия си

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:42
319
Радина Кърджилова сияе от щастие с новия си приятел Пламен Димов. Аркашките вече не крият любовта си и ходят по улиците, хванати за ръце. Подобна демонстрация е странна, предвид че Деян Донков все още страда за бившата си половинка, която с лекота го замени в леглото с доста по-млад колега.

Когато попаднаха във фокуса на фоторепортерите, Радина и Пламен разхождаха кучето си в центъра на София. На лицата им грееха усмивки, които ставаха още по-широки в пристъпи на нежност. Младокът Димов току хващаше ръката на Кърджилова и преплели пръсти, двамата си шептяха "Обичам те!".

За тура си из града с новия любим русокосата актриса се беше издокарала с шарен панталон и бяла риза. Гаджето й пък носеше дънкови бермуди и тъмни очила, а в лявата си ръка стискаше хартиен плик с покупки. И той, и Радина бяха с ниски обувки бързоходки, за да припкат лежерно по столичните тротоари.

Откакто разкара пиянката Деян Донков, Кърджилова изглежда доста разхубавена. Заради редовните си скандали с Динката, преди тя винаги беше умърлушена, което не позволяваше на красотата й да изпъкне, пише "Уикенд".

На Пламен Димов му се носи славата на плейбой, но в арт средите се говори, че Радина вече има план как да го задържи до себе си. Блондинката възнамерявала да роди дете на младия си нов избраник, та той да не може да й избяга.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1991):
14.10.2024 Световноизвестен цигулар, роден в София, празнува днес! Енчо Керязов написа: Благодаря ти, че ни даряваш с музиката си!
14.10.2024 Помните ли Хорейшио Кейн? Актьорът, изиграл култовия детектив, се занемари
14.10.2024 Продадоха железния трон от "Игра на тронове" за баснословна сума
14.10.2024 Скандалът с Пи Диди накара Аштън Къчър и Мила Кунис да желаят да напуснат
САЩ? 
14.10.2024 Цитиридис мисли за бебе
14.10.2024 Психолог: Риалити форматите променят представата на човек за
действителността
Още новини от Любопитни новини:
Борбата свърши: Продадоха за 1,5 милиона долара Железния трон от ...
Експерти: Навсякъде, откъдето минава алкохолът в тялото, има дире...
Един от най-големите ни оператори финaлизиpa мaщaбeн проект за на...
Нана Гладуиш с нова луксозна придобивка 
Изгониха го от "Биг Брадър", но той пак намери как да се оправдае...
Лепа Брена взриви два 5-звездни хотела на морето


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).