Разкриха долна измама в "Пееш или лъжеш", зрителите бесни

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:07
732
Бившата певица на Слави Трифонов Надя Казакова спечели вчерашното издание на "Пееш или лъжеш"“ това обаче разгневи доста от зрителите, тъй като Миро се направи на "ощипан" и си замълча, че я познава.

Тя става известна от формата "5 старс", където тя пее с "Ку-ку бенд". В момента е част от Представителния ансамбъл на въоръжените сили (ПАВС) на Република България.

В миналия епизод Коцето имаше доблестта да си признае, че познава един от участниците и го следва в социалните мрежи, след което го отстрани.

Ето и част от коментарите на ядосаните зрители:

"Константин си призна в самото начало, че познава Кристиян Янкулов и го следва в социалните мрежи, но не му прави чест на Миро, че си мълча до края. 1000000% познава Надя Казакова. Надя Казакова е била с Миро на турнето на Слави Трифонов, когато всички от "5 старс“ бяха подгряващи изпълнители на концертите от турнето. Много, много нечестно!“

"Надя Казакова!!!! Професионална певица от поне 20 години, певица на Пайнер. Една от звездите на Планета Фолк ТВ! И аз искам да участвам и да ми изтапанят Глория сред участниците и аз ще я избера, правейки се, че не я познавам!“

"От самото начало се знаеше, че Надя пее. Никакъв съспенс този път".

"Пълна излагация за Миро, можеше да се държи достойно и да каже, че знае Надя, както и измисленото Жури. А за Надя какво да кажа - явно толкова й е съвестта!"

"Паднахте ми в очите с тази ГОЛЯМА ИЗМАМА!Как Иван и Андрей я разпознаха,а Дивна,Миро и Саня се правеха на шутове!Надя е талантлива,но няма право да отнема шанса на обикновените участници! Миро,вероятно е пял с нея и на концертите на Слави,а сега наруши една от 10-те Божии заповеди,в които той се врича постоянно!"

"Надя Казакова!!!! Професионална певица от поне 20 години, певица на Пайнер. Една от звездите на Планета Фолк ТВ! И аз искам да участвам и да ми изтапанят Глория сред участниците и аз ще я избера, правейки се, че не я познавам!"

"Да, разпознахме Надя Казакова, но какво от това- получи се накрая невероятно, завладяващо изпълнение! Такова силно изпълнение до момента не е имало в "Пееш или лъжеш"! Струваше си, и то много."

"Категорично не трябва да има в панела музикални продуценти или музикални педагози, понеже ще разпознаят 90% от певците. Панела трябва да е от хора като Иван и Андрей, които хал-хабер си нямат от музика. При условие, че певец определя кой пее и кой не, всички други трябва да имат малко общо с музиката. Поздравления за Ралица, ако не познаваха Надя, гаранция че щяха да изберат нея и да падне голям резил на финала. Страхотно се справи с лъженето, не бях виждал участник да заблуждава така добре."

"Надя Казакова е страхотна певица, позната още от 5 stars и Шоуто на Слави. Нагласено или не, радвам се много, че я видях и чух отново"

"Еее толкова нагласено, че ,....... нямам думи. Тези очила направо я направиха неузнаваема. Друг път!!! Саня през цялото време я буташе напред.

Тя има брутален глас, но не очаквах да появи в такова предаване да печели 5000лв."

Виж коментарите (0)

Още по темата (2116):
21.10.2024 Бритни Спиърс в сватбени одежди – отново накара хората да заговорят за нея
21.10.2024 Алекс Раева: Не съжалявам за инвитрото
21.10.2024 Калин Терзийски си призна
21.10.2024 Любо Киров разплака Дарин Ангелов
21.10.2024 Супермоделът Тайра Банкс: Не става дума за това да си кльощава, а да бъдеш в най-добрата си форма
21.10.2024 Ето откъде идва прякорът Гунди
Още новини от Любопитни новини:
Лекар: Бъркането в носа е по-опасно от пневмококова инфекция!
До дни връщаме часовника с час назад, как това ще се отрази на зд...
Офталмолози: Ако виждаш светкавици, без видима причина, спешно от...
Летище забрани прегръщането в зоната за заминаващи
Изпръхнали ръце и напукани устни: Как да се справим със сухия въз...
Калин Терзийски си призна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).