Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Разлика от 20 години не е никаква пречка за тяхната голяма любов
Автор: Екип Varna24.bg 09:48 / 01.07.2024Коментари (0)1481
©
Превръщайки се в звезда през 90-те години, Антонио Бандерас и до днес остава един от най-желаните мъже в света. След развода с неговата първа съпруга Ана Леза, учителка по английски, отношенията му с Мелани Грифит са следени зорко, включително след края на 19-годишния им брак.

Дали испанският актьор е открил голямата любов при третата си сериозна връзка под прожекторите, питаме се ние, откакто той споделя живота си с ослепителната Никол Кимпел.

Техните отношения доказват, че любовта не познава граници като националност, разстояние или възраст, пишат от Bright Side, а ние няма как да не се съгласим!

Антонио е роден през 1960 г. в Малага, Южна Испания, а две десетилетия по-късно, на повече от 2000 километра, в Германия се появява и Никол. Докато Бандерас тренира упорито, за да стане професионален футболист, Кимпел прекарва голяма част от детството си в различни градове заради професията на баща си. Този номадски начин на живот ѝ помага да научи езици като френски, немски, английски, холандски, италиански, арабски и испански.

Първа среща

Никол започва кариера като консултант по инвестиции, а след като Антонио получава контузия, той се насочва към актьорството. Така по-късно съдбата ги събира на парти по време на престижния филмов фестивал в Кан. На събитието обаче звездата първо среща близначката на бъдещата си половинка. Въпреки че сестра ѝ е тази, която първоначално привлича вниманието му, той признава:

"Изведнъж се появи Никол и сърцето ми подскочи. Те са напълно еднакви, но аз видях нещо открояващо се в Никол, което ми щракна“, спомня си Антонио.

По това време актьорът все още е женен за втората си съпруга Мелани Грифит, затова и първата среща с Никол си остава приятелска.

След финализирането на развода Бандерас и Кимпел са свободни да заявят отношенията си пред света. Започнал новата си връзка, актьорът прави изявление, което изненадва медии и фенове: че напуска Холивуд за неопределено време, за да се занимава с други свои интереси.

Излизане от зоната на комфорт

Впоследствие двойката заминава за Лондон, за да учи моден дизайн, а завършвайки курса, Антонио и Никол започват работа по първия си голям общ проект - успешната линия за облекло Antonio Banderas Design.

В началото на 2019 г. обаче Бандерас страда от сериозни здравословни проблеми. Актьорът получава инфаркт и според него бързата реакция на Никол е спасила живота му: 

"Когато започнах да получавам симптоми, тя знаеше какво се случва. Постави аспирин под езика ми и това ми спаси живота. Получих втори шанс и оттогава някои неща в живота ми се промениха", спомня си актьорът.

Този период прави тяхната връзка по-силна, а дните им - по-пълноценни. Бандерас обяснява: 

"Нещата, на които придавах голямо значение, престанаха да бъдат важни. Започнах да обръщам внимание на истинските неща. Такова е дъщеря ми, моите приятели, семейството ми." От любовта на актьора с Мелани Грифит през 1996 г. се ражда и единственото му дете – Стела.

Втори шанс да се наслаждават на живота

Въпреки че дълго време живеят между Англия, Испания и Съединените щати, след сърдечния удар на Антонио двойката решава да се установи в Андалусия. Актьорът често показва публично своята гордост и любов, която изпитва към родината си, затова и не се колебае да показва на Никол възможно повече кътчета от Испания.

Кимпел е откровена за живота там: "Семейството ми липсва, защото не прекарвам толкова време с него, колкото преди, но мястото ми е до Антонио и това компенсира всичко останало. Много съм щастлива в Малага, градът ме посрещна с отворени обятия и се чувствам като истинска Малагеня."

А сега накъде?

Миналата година двойката отбелязва своята девета годишнина, а медиите отдавна спекулират дали няма да се венчае. Изглежда обаче, че сключването на брак не е на дневен ред. По тази тема Бандерас споделя:

"Донякъде съм женен. Никол е моя съпруга, а аз съм нейният мъж. Справяме се страхотно.“

Антонио Бандерас посрещна 2024 година в компанията на половинката си - Никол Кимпел. 

"Честита Нова 2024 г. от Ню Йорк", написаха те.

Тази година Антонио и Никол ще отпразнуват десетилетие заедно и изглежда, че все още са толкова близки, колкото и първия ден.



Още по темата: общо новини по темата: 365
03.07.2024 »
03.07.2024 »
03.07.2024 »
03.07.2024 »
03.07.2024 »
03.07.2024 »
предишна страница [ 1/61 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
50-ото Народно събрание
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Лято 2024
Tour de France с етап в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: