Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ретрограден Нептун - скритата истина излиза наяве
Автор: Екип Varna24.bg 08:45 / 28.06.2024Коментари (0)526
©
Нептун е планетата на духовността, така че докато пътува ретроградно, може да се окажем в ситуация, в която поставяме под съмнение нашите духовни вярвания и това, което смятаме за истина. Можем да се окажем склонни към различни идеологии или различни начини на съществуване.

Ако духовно сме заобиколили нещата в живота си, ретроградният Нептун може да извади тези проблеми на повърхността, карайки ни да се изправим пред тях. 

Нептун започва своето ретроградно пътуване от 2 юли до 7 декември 2024 г. Нептун ще се движи ретроградно в знака на Риби, пътувайки от последния 29-ти градус на Риби обратно до 23-ти градус на Риби.

Танцът на Нептун в последните няколко градуса на зодиака Риби ни помага да се подготвим за края на този цикъл, който започна, когато Нептун за първи път влезе в Риби през април 2011 г. Въпреки че Нептун ще остане в Риби до март 2026 г., вече започваме да усещаме, че този цикъл ще се затвори. Може дори да откриете, че мислите за темите за Нептун, които ви следват от април 2011 г. Нептун иска да бъде в знака Риби.

Тук той може да изрази своя най-пълен и най-верен израз. Нептун е планетата на илюзията, въображението и творчеството. На най-високото си ниво то е свързано с дълбока, безусловна духовна любов и единство. На най-ниското ниво се свързва с лъжи и манипулации.

Тъй като Нептун пътува ретрограден, той насърчава завесата да бъде повдигната и една по-висша истина да бъде разкрита. Илюзиите или идеите или дори мечтите и желанията, които някога сме имали, може вече да не резонират или да не се чувстват съобразени с това накъде отиваме.

Ако искате да се потопите по-дълбоко в ретроградния цикъл на Нептун, припомнете си какво се случва за вас от декември 2023 г. (или дори април 2011 г.), особено в области, свързани с вашата креативност, мечти, илюзии, интуиция и потенциални измами.

При тази ретроградация нещо, което се е подготвяло през този период от време, може да излезе на преден план или може да получите повече прозрения и отговори. Не забравяйте, че ретроградният Нептун е фина енергия, така че може да не е напълно ясно какво се случва. За да ви насочим към това, ето някои от проявите, които можем да изпитаме по време на ретрограден Нептун:

Творчески блокажи

Като планета на творчеството, въображението и иновациите, ретроградният Нептун понякога може да създаде творчески блокажй, но това е само в опит да преродим нашата творческа визия. Въпреки че можем да се почувстваме блокирани, когато става въпрос за творческите проекти, върху които работим, след като Нептун тръгне директно, вероятно ще изпитаме ново творческо вдъхновение и идеи, които могат да издигнат работата ни на по-високо ниво. Ако се чувствате творчески блокирани, празнувайте, че предстои прераждане.

Можете също така да използвате това време, за да си починете от творчески проекти и да се съсредоточите повече върху логистиката. Понякога нашите творчески процеси се нуждаят от контролен списък и план и това би било подходящо време да работим върху това.

Преосмисляне на вашето духовно пътуване

Нептун е планетата на духовността, така че докато пътува ретроградно, може да се окажем в ситуация, в която поставяме под съмнение нашите духовни вярвания и това, което смятаме за истина. Можем да се окажем склонни към различни идеологии или различни начини на съществуване. Ако духовно сме заобиколили нещата в живота си, ретроградният Нептун може да извади тези проблеми на повърхността, карайки ни да се изправим пред тях.

Лесно е да сведем до минимум нещата, които ни се случват в опит да бъдем състрадателни или "по-големият човек“, но ретроградният Нептун е добро време да помислим и да приемем по-практичен, логичен и проницателен подход към ситуацията. Ретроградният Нептун също може да внесе представа за духовния път, който сте следвали и дали той ви носи мир или просто храни егото ви.

Уроци за безусловната любов

Нептун също е планетата на безусловната любов, любов, която е отвъд нашите взаимоотношения и която е завинаги свързана с част от нашата душа. Това е любовта, която сме и любовта, към която ще се върнем. Можем да го наречем и Божествена любов.

Докато Нептун пътува ретроградно, може да се почувстваме предизвикани да практикуваме или да се доближим до част от тази Божествена любов и да я насочим към себе си. Въпреки че безусловната любов е важна духовна практика, понякога трябва да практикуваме любов отдалеч и любов през нашите собствени граници.

Проверка на реалността

Нептун е работеща планета. Същността му е да се изгубите във филм, стихотворение или в друг свят във фантастичен роман. Въпреки че всички тези неща са красиви и имат своето място, ако ги използваме, за да бягаме постоянно от нещата, ретроградният Нептун понякога може да ни върне към реалността, пише actualno.com.



Още по темата: общо новини по темата: 620
28.06.2024 »
27.06.2024 »
20.06.2024 »
18.06.2024 »
17.06.2024 »
16.06.2024 »
предишна страница [ 1/104 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Арестуваха Брендо
Избор на нов български патриарх
Лято 2024
Световна черна хроника
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: