Ричард Клайдерман идва отново във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:05 / 29.06.2011
1920
Един от най-популярните световни пианисти Ричард Клайдерман идва за втори път във Варна. Концертът му бъде на 14 декември в зала "Конгресна" на Двореца на културата и спорта. След него - на 16 декември в зала 1 на НДК, той ще свири и пред софийска публика.

Клайдерман, чиято огромна заслуга е възраждането в световен мащаб на интереса към пианото, има в програмата си от юли миналата година до края на юни тази година общо 73 концерта. 46 от тях са в Германия, 10 - в Китай, 7 - в Япония, 3 - в Индия, 2 - в Перу и по един в Еквадор, Русия и Дубай.

В дискографията на пианиста стоят внушителните 276 златни и 70 платинени аблума, но голямото приключение, което той дава на своите фенове, е живото концертно изпълнение.

Продажбата на билети за концерта във Варна ще стартира на 7 юли. Цените ще са от 30 до 80 лв. Билетите ще се предлагат на касите на ДКС, както и в мрежата на Eventim.

Източник: Дарик


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Камелия: Чалгата е поведение, а попфолкът не може да бъде изкорен...
Могат ли имитиращите млечни продукти да навредят на здравето ни?
Първи подробности за новата голяма находка от Хераклея Синтика
Най-големият фестивал за независима музика избра своята песен за ...
Кои са храните, които благоприятстват мозъчната функция
Мария Василева: Изложбата на Константин Златев "Peace by peace" и...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).